Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
beata 1980 Masz rację, że lepiej nic nikomu nie mówić, ale ja mam nieco utrudnione zachowanie tajemnicy, bo mieszkamy z mężem z moimi rodzicami. Wprawdzie każdy ma swój teren, ale ciężko ukrywać złe samopoczucie.Wczoraj np. z kliniki gin/położniczej zadzwonili do mnie do domu, żebym przyszła na konsulatację,w sprawie wyników (okzało się że wyszła mi zła cytologia).To prawda,ja bardzo zaluje ze powiedzialam moim bliskim o tamtej ciazy o tez mi sie wydawalo ze potem mnie obwiniali ze cos zrobilam nie tak, gdy bylam w ciazy z Wiki to czekalam do konc 3 m.teraz juz 10 tydzien i tez nikt nie we nawet rodzice.....

Wydaje mi się, że problem może wynikać z tego, że suwaczki ustalają termin porodu od daty miesiączki a czesem zapłodnienie może nastąpić kilka dni po owulacji i terminy się rozjeżdżają, mam nadzieję że u mnie też się to okażeTakie pytanie poza tematem:jak to jest z tymi suwaczkami bo wedlug ustalej moich jestem dzis na bum cyk cyk w 7 tyg.2dz. i probowalam sobie zrobic sliczny suwaczek ale on mi pokazuje tydz6.2dz.???O co w tym chodzi?![]()
.