Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bardzo mi przykro, wiem co to znaczy :-(.U mnie kłopoty z krążeniem to obciążenie genetyczne i to z obu stron (i mamy i taty). Po prostu musimy bardziej na siebie uważać a wszystko będzie dobrzeMadziumba- ja tez ma problemy z krazeniem i w szpitalu robili mi jakies dodatkowe testy. Poniewaz moj tato mial zator to jeszcze musze sie zglosic do kliniki na dodatkowe badania. Podobno kobietom w ciazy gestniej 2 razy krew i jeszcze trudniej jest z krazeniem.

kalina_malina to jest dr Aneta Falkowska :-) Ja chodze do niej prywatnie - przyjmuje w przychodni Babka Medica.
Wlasnie sie dowiedzialam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(

:-)
:-)No widzisz. Ktos mnie wprowadzil w blad.gonia11 pisze:Martusiu! Rozmawiałam ze swoja lekarką w spr. zażywania furaginum gdyby mi coś wyskoczyło, a ona na to, że pod żadnym pozorem nie można go stosować w ciąży...
Wlasnie sie dowiedziałam ze byly znowu zwolnienia u mojego meza i niestety ma prace tylko do konca nastepnego tyg:-(