Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miłego dnia słoniątka![]()
Tricolor, no ja tez mam nerwy ze tak powiem pod kontrola, i przed ciąża bralam leki na uspokojenie, ale w ciazy przestalam, jestem na zwolnieniu, i stresów mialam znacznie mniej, az tu znowu..przepisał mi Hydroxyzinum, brałaś moze to , albo ktoras z was ?
Witam,
za oknem właśnie szaleje śnieżyca.
My dziś zaczynamy 7 mc no i III trymestr.
A wieczorem wybieramy się na USG 3D.
Jutro w ramach odstresowywania obiecuję sobie łażenie po nowootwieranej galerii Malta.
kurde faktycznie śnieżyca.
Trzymam kciuki !Mialam dac znac jak sie spisuje pan parowa, czyli poduszka ktora ostatnio
Dzisiaj o 15 zmywamy sie do lekarza i moze bedzie big brother z tymkiem w roli glownej.
Witam,
za oknem właśnie szaleje śnieżyca.
My dziś zaczynamy 7 mc no i III trymestr.
A wieczorem wybieramy się na USG 3D.
Jutro w ramach odstresowywania obiecuję sobie łażenie po nowootwieranej galerii Malta.
A koleżanka już 9kwietnia śmiga na cesarkę.przed ciąża bralam leki na uspokojenie, ale w ciazy przestalam, jestem na zwolnieniu, i stresów mialam znacznie mniej, az tu znowu..przepisał mi Hydroxyzinum, brałaś moze to , albo ktoras z was ?
A co do nerwów to moim najlepszym lekiem jest mój mąż :-) :-)
.
i u nas właśnie taka dziś pogoda , rano deszcz potem śnieg , grad ,śnieżyca a teraz słoneczko mocno przyświeca i jest ciepluteńko
.