reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Witamy witamy!! U mnie dziś deszcz i strasznie wiało w nocy:wściekła/y: koleżanka z kwietnia dziś śmigała na cesarkę.Na razie ją ometkowali i czeka,napewno głodna bo od 12w nocy miała już nic nie jeść:tak::tak:My ogólnie czujemy się dobrze po świętach 14mamy wizytę u gina pozdrawiam PApAPaPAPA

reklama
cześć kochane misiaczki :-) Wielki Czwartek jak na razie w Kielcach pochmurny trochę, ale jest bardzo cieplutko. siedzę jak na szpilkach i monitoruję stan konta... ciekawe, czy księgowa z US była słowna :-) nie wiem co mi się chce strasznie mnie nosi. chyba z tego wszystkiego loda kupię i zjem aby się odstresować :-) Julinka na razie nie szaleje, aż dziwne :-D
Kasiu76, wracaj szybko do zdrówka :-)
igla1102, zapraszamy, czuj się jak u siebie :-) powitać :-D

Witajcie

Igla witaj :tak:
nie mam dzisiaj nastroju jakoś do niczego, szukam jakiegoś łatwego przepisu na ciasto dobre , tanie, smaczne, na jakis mazurek czy co:baffled:
pogoda śliczna, a mnie jakies duchoty biora, mam nadzieje ze nie zaczyna mi sie juz alergia bo nie cierpie tego, a na samym wapnie nie wytrzymam!!!!

witam wszystkie czerwcóweczki :-)
dołączam do was (mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko :])
moja dzidzia ma sie urodzić 11.06 i wiem,że będę miała córcię :D
niestety moja ciąża nie przebiega celująco,ponieważ wykryto konflikt serologiczny (otrzymałam już zastrzyk ANTY-D) i wczoraj mi przyszedł własnie list,że mam anemie :no: Ogólnie czuję się dobrze :happy: pozdrawiam was :-)
Witamy :-)rozgosc sie :-)
Nie martw sie konflikten serologicznym, tez go mam z mezem, tez mialam zastrzyk Anti-D, a co do anemi to zelazo, wiele z nas to ma i dzidzie rodza sie zdrowiutkie i wszytsko jest ok ;-)
termin masz bardzo zblizony do mojego ja mam 15.06 a z jakiego miasto w UK jestes?
Ewunia- ciesze sie ze udalo sie troche gotowki przytulic, napewno sie przyda :-)

U mnie dzidzia cos dzis spokojna, nie skacze, nie rozciaga sie, az zbyt wiele akrobacji to mi nie wygodnie ale jak cisza to jeszcze gorzej, jak tylko wroce z pracy do uruchomie doplera by ja podsluchac co nieco :-) swietne urzadzenie oprocz duzej dawki zajawki daje jeszcze duzo spokoju szczegolnie jak ja nie czuje przez jakis czas.

A tak w ogole to w srode ide do poloznej juz sobie pisze liste pytan...niestety pewnie znowu zobacze inna, za kazdym razem jest inna bo ta ktora pracuje jest na dlugoterminowym chorobowym, i niestety jest straszny balagan w przychodni bo zadna z poloznych nie wie o co chodzi. Meczy mnie to szczegolnie ze wyniki badan ktore robilam w grudniu dostalam dopiero w marcu!!! tzn czesc przyszla predezej a czesc nie doszla, pocieaszaly mnie tym ze jakby cos bylo nie tak to pewnie bym zostala poinformowana-... hmmm i tak mnie taka odpowiedz nie pocieszyla.Dobrze ze na "dwa fronty" dzialam bo co tylko bylam w Polsce to do lekarza i na najwaznijesze badania.
ehhh sie rozpisalam ...

Witajcie

Igla witaj :tak:
nie mam dzisiaj nastroju jakoś do niczego, szukam jakiegoś łatwego przepisu na ciasto dobre , tanie, smaczne, na jakis mazurek czy co:baffled:
pogoda śliczna, a mnie jakies duchoty biora, mam nadzieje ze nie zaczyna mi sie juz alergia bo nie cierpie tego, a na samym wapnie nie wytrzymam!!!!

Tacjana- ja z tych prostrzych i naprawde szybkich w zrobieniu siegam po jogurtowe z proszku plus pare skladnikow, 1h i smaczne ciacho gotowe, moze nijak sie to ma do tradycyjnych wielkanocnych, ale polecam, bardzo smaczne, latwe i szybkie plus jakies owoce na gore i palce lizac
odnosnie alergii- wiesz moze na co jestes uczulona?

Goniap jogurtowe powiadasz, grunt żeby bylo dobre :-)
mam alergie na te pyłki , tylko cholera zgubiłam ta kartkę z testów:baffled:, tylko najgorsze jest ze jak sie zacznie , to ja jestem wtedy nie od zycia, wyglądam jak zombie, mam nadzieje, ze ciaza to zmieni, bo ogólnie muszę powiedzieć ze w ciąży mi sie wszytko poprzekręcało do góry nogami jeżeli chodzi o organizm :rofl2:

Witam :-)
Ja nadal chora, kaszel i katar mnie zamęczą... Już jest trochę lepiej i nawet trochę w nocy spałam... masakra.... mam wrażenie, że od stycznia nic tylko choruję, powoli mam dość...
Pozdrawiam Was Kobietki :-)

może powinnaś iść na jakąś kontrolę do innego lekarza niż dotychczas ..... dużo dużo zdrówka i to jaknajprędzej :-)

witam wszystkie czerwcóweczki :-)
dołączam do was (mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko :])
moja dzidzia ma sie urodzić 11.06 i wiem,że będę miała córcię :D
niestety moja ciąża nie przebiega celująco,ponieważ wykryto konflikt serologiczny (otrzymałam już zastrzyk ANTY-D) i wczoraj mi przyszedł własnie list,że mam anemie :no: Ogólnie czuję się dobrze :happy: pozdrawiam was :-)

witaj i gratuluję córeczki :-)

a mnie zostało 1,5h w pracy ... i święta :-) wzięłam sobie urlop na jutro bo jadę do domku do rodziców a ode mnie to około 4-5 godzin jazdy samochodem i nie chciałam jutro po pracy jechać (po ośmiu godzinach w pracy kolejne 5 za kierownicą mogą być zabójcze dla kobiety w 7 miesiącu ciąży :-D), tym bardziej że ostatnio coś mi samochodzik się psuje .... mam nadzieję, że jeszcze dziś mojemu M uda się zmienić opony, hehheeh bo jest połowa kwietnia a ja dalej na zimowych ....

u mnie kolejny dzień z piękną pogodą ale dziś raczej ze słoneczka nie skorzystam bo zaraz po pracy zmykam do fryzjera, odświeżyć kolorek na wiosnę (a właściwie zamaskować odrosty hehehehe)

reklama
dziękuję za przyjęcie mnie do grona :happy: :happy:
goniap2-thx za pocieszenie,też jestem dobrej myśli że będzie wszystko ok :-)
W Uk w Northwich (nie za duże miasteczko,ale przyjemne).
Z wynikami badań też miałam masakre-robione miałam w lutym a list o konflikcie dostałam 1,5 miesiąca pózniej a położna wyraznie powiedziała,że jak będą jakiekolwiek problemy to po tygodniu będę miała odpis pocztą :angry:
A na każdej wizycie z lekarzem masz robione usg? bo ja już miałam w sumie 3 a jeszcze w połowie maja czeka mnie jedno :happy:

Co do pogody to u nas też pochmurno i nie mam zamiaru się dzisiaj wychylać na zewnątrz,może jutro będzie poprawa ;-)

Koleżanka z kwietnia urodziła dziewczynkę 3750 o 10.55 teraz czas na mnie hahaha;-):tak:

nie spiesz się ;-) na każdą z nas przyjdzie czas :-)
też nie mogę się już doczekać...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry