Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Agatka, trzymam kciuki z resztą dziewczyn:-) niech się wszystko dobrze skończy dla was obojga :-)
Rozumiemy, że jako Moderator chcesz dać nam przykład ale poczekaj jeszcze troszeczkę ;-):-)
Kochane ja zmykam poczytac w lozku do jutra trzymajie sie cieplutko kolorowych snów)

A widzialas liste czerwcowek??To może listę kolejkową zrobimy wg terminów i zobaczymy później jak bardzo rzeczywistość ją zmieni ?;-)
nic z tego az tak mi sie nie spieszy najpierw komunia syna potem moge rodzica pierwsza w kolejce jest Dominika .... obiecalam ze bede po niej
A widzialas liste czerwcowek??
Agatka bardzo sie natrudzila i jest ustawiona terminami wlasnie. Potem zobaczymy kto sie wpychal w kolejke, a kto ladnie i grzecznie czekal na swoja kolej![]()
. Postaram się grzecznie czekać 
. Poszlam wczoraj pozno spac i wczesniej wstalam
. Jakies schizy mnie dopadly, bo sobie ubzduralam, ze maly dzis rano cos nieaktywny, a on zawsze wierci sie jak nie wiem. Wstalam wiec, bo oczywiscie nie moglam juz zasnac i zaczelam obserwowac brzuch
. Od tego czasu juz zdarzyl powyginac sie z kilka razy, wiec sie uspokoilam
. Ze tez czlowiek sam sobie problemy wymysla, tam, gdzie ich nie ma
.