Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A chcąc nie chcąc muszę dziś wyjść do sklepu bo zostałam sama 
niby mam kawałek a tak mi się nie chce. A teraz to się boję że urodzę gdzieś po drodze 

Ja jak zwykle z opóźnieniem ale trzymam kciuki żeby wszystko poszło pomyślnie :-)halo, dziewczyny, chciałam życzyć szczęśliwego rozwiązania wszystkim w dwupakujutro uciekam na porodówkę, po południu powinnam mieć cc. Cieszę sie, że juz niebawem będe mogła przytulić małego, aczkolwiek strach jest zwłaszcza, że świadomość bólu pocesarkowego wciąż gdzieś tam we mnie twki. Dzisiaj staralam się spędzić dzień z Oti, zajęcia intergracyjne w przedszkolu, plac zabaw, i na koniec dnia sala zabaw
No i naważniejsze otuchy dodały mi już wszystkie rozpakowane mamusie
Miło czytac jakie jesteście dzielne
![]()

dziękujemy, że wróciłaś!!! 

mimo szarugi za oknem wyskoczę po truskawki
kupię jakieś warzywka świeże... kurde a po tym wiesiołku to na razie głowa mi się kręci jak kalejdoskop, ale coś się dzieje, bo raz mam takie mocne bóle a raz jak łaskotanie ;-) zawsze to coś ;-)

normalnie święto!!!

Dawno tak dobrze mi się nie spało> Doktorek uprzedzał, że te tabletki działają nasennie ale nie myślałam, że aż takie dobre będą

. Wiem, ze teraz Kasia dopisuje na ta liste ale wczesniej Ty to robilas dlatego kieruje moje pytanie do Ciebie.