Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Carmi widzę po Twoich postach, że niezły dołek Cię dopadł... oby ta herbatka pomogłaU mnie też nie było żadnych objawów, mała nie dawała żadnych oznak, że chce wyjśc, nic a nic, aż po prostu wstałam rano i się zaczęło..Więcej wiary, przecież w końcu musi wyjśc uparciuszek
![]()
CARMI kochana niezamartwiej sie że malutkiej sie niespieszy weszła to i wyjdzie![]()
Carmi-widze ze kolejna ofiara zabawy w kotka i myszke...za ciebie kochana tez cisne kciuki by jak sie zacznie to sie skonczylo spotkaniem z malenstwem a nie takimi falszywymi sygnalami
Irka wspolczuje Ci naprawde...tez by mnie krew zalala, jednak nie poddawaj sie zobacz ...moze jeszcze sie da je naprawicJa sie musze wyzalic. Siedze i rycze bo własnie przywiezli mi łóżeczko i tak po 1: to nie jest moje łóżeczko, po 2:jego stan jest opłakany to mało powiedziane. Całe obdrapane (jakis tandetny kolor farby, a moje było koloru drewna), całe popekane ,pozbijane. Normalnie wszystkiego mi sie odechciałeo, a tak sie cieszyłam ze sobie je obmyje i juz dzis ubiore. Wyje jak taka krowa.

Kurde.... tak bym chciała by się coś "normalnego" zaczęło, bo jak tak będzie mnie męczyć to skąd ja wemę siły na poród. Nocki nie przespane a w dzień chodzę się zwijam. Już się modlę, by się zaczęło coś dziać tak na poważnie a tu nic....

śmiałam się że to przez obiad... zrobił mi usg... łożysko mam w 1 stopniu... szyjeczka zaczyna się ładnie skracać, więc wiesiołek działa 

i rokuje szybkie rozwiązanie, że teraz to nie wiadomo kiedy może mnie spiąć, ale mówi, żeby nie jechać po godz tylko przynajmniej po 3 albo jak się skurcze wzmogą... mała ułożona główkowo 
waży 2740g... więc nie ma tragedii. Taka jestem podjarana tą perspektywą tego porodu, że szok
;-)
ma jeszcze 5 dni hehehe :-) a i dziewczę pozostało dziewczęciem
więc jak najbardziej wszystko gra... zwolnienie mam do terminu.

zrób coś z tym i się tak nie poddawaj ot tak 
po 10 zł
zjem ją póki mogę
jutro A jedzie w rozjazd to ja się rządzę
i jeszcze jak pienięzna mnie odwiedzi... kurde normalnie eldorado hehehe