Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm ja z moich wyszlam jak mial skonczone 7 dni, czyli na drugi dzien po przyjsciu do domu ze szpitala i od tamtego czasu bywamy na spacerach codziennie, zdarzalo sie ze mlody bywal w wozeczku na tarasie od 10-22 :-).po jakim czasie wyszlyscie z maluchami na dwor?
witam dziewuszki
Oli dzieki
wiecie con od dwuch dni sladu po kolkach nie ma- podaje nadal espumisan regularnie 3 razy dziennie po 4 krople i chyba jest efekt wiec na razie wstrzynuje sie z simplex.
milego dzionka
i przepraszalam ja z milion razy, tulilam i calowalam i do tego razem plakalysmy jak bobry. Dzis juz jest dobrze poryczalam jeszcze wczoraj w rekaw mezowi i mi ulzylo jakby ciezar ze mnie spadl. Stwierdzilismy wczoraj, z echyba sexiku brakuje i dlatego taka drazliwa jestem 

Kluseczko, dzisiaj Michas skonczyl 7tygodni, a wieczorem jada o nastepujacych godzinach:Kobietki czy ktorys dzidzus po miesiacu budzi sie jeszcze co 2 godziny w nocy na karmienie?
Kluseczko, dzisiaj Michas skonczyl 7tygodni, a wieczorem jada o nastepujacych godzinach:
20, 23, 3 (ewentualnie 4), pozniej 6 (ewentualnie 7), bywaja noce kiedy budzi sie o 2, pozniej o 4, a jeszcze jakis czas temu spal od 23 do 4:30 :-).
i ze nie chcialas.Kobietki czy ktorys dzidzus po miesiacu budzi sie jeszcze co 2 godziny w nocy na karmienie?