Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i pracochlonny dla mojego mezusia ;-) przez caly piatek, sobote, niedziele i dzis naprawial kompy po znajomych (fajnie bo zawsze pare groszy do kieszeni wpadnie) ja nagadalam sie za wszystkie czasy z kolezankami a corcia wybawila z dziecmi :-) Lubie takie zalatane dni ;-)jeszcze tylko dzis do znajomych a od jutra przedszkole na 9 :-)
Do potem ;-)Dziewczyny mam problem, niedługo nasza 1-sza rocznica ślubu i nie mam pomysłu co mogłabym sprezentować mojemu. Jak się jego pytam to odpowiada mi, że już mu dałam śliczną córeczkę, więcej nic narazie nie potrzebuje (w przyszłości chce drugie dzieciątko:-) )

aż się popłakałam z tego wszystkiego. Ale powiedziała, żeby złożyć i mają miesiąc na podjęcie decyzji. Ale jaka będzie, to wiadomo. A na dodoatek jak wrócę 19 stycznia do pracy, to prawdopodobnie mnie zwolnią, więc jest bosko po prostu 

szukamy z A roboty, a gdzie nie zadzwoni to nieaktualne, idzie oszaleć 

buuuuuu płakać mi się chce z tego wszystkiego, nic mi się w tym cholernym życiu nie udaje