Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdarzają się i takie chociaż fakt większość to w typie spacerówekfajny jest ten wózeczekMoja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy
![]()
Ja to mogę takie tylko obejrzećhehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret"
ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma
chociaz widziałam taki słodki ż eło jej(tylko że spacerówka;/)a ja bym chyba chciała juz taki 3 w 1 (tylko nie wiem czy bliźniaczy taki jest
)
No to mamy ten sam problem, bo mi właśnie w 75 F już zaczyna być ciasno :-(
Z tego co słyszałam rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia w karmieniu dziecka :-) moja mama ma F i nawet kropli mleka nie miała![]()
jak mi ostatnio babka w sklepie taki pokazała to szkoda gadac.fajny jest ten wózeczekMoja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy
![]()
Ja to mogę takie tylko obejrzećhehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret"
ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma
chociaz widziałam taki słodki ż eło jej(tylko że spacerówka;/)a ja bym chyba chciała juz taki 3 w 1 (tylko nie wiem czy bliźniaczy taki jest
)
Tylko że ten wózek jest bardziej długi niż szeroki. Tylko jego cena jest też
Ola_fasola - będziemy dość komicznie wyglądać jak sądzęniestety te duże biustonosze są przeważnie brzydkie, rozumiem, że mają dużo do trzymania, ale chyba nie zmieniłyby swojej funkcjonalności, gdyby były do tego ładne
![]()

Ja w sumie mam tylko 2 ładne, niestety cenę tez miały "ładną"a tak to niestety jestem skazana na to co proponują w sklepach
![]()