Olimpia72
Fanka BB :)
Też podglądam stycznióweczki-Chłop jak DĄBdziewczyny byłam właśnie na styczniówkach , dziewczynie urodził się dziś synek:
4130g i 60cm-to się nazywa kawał chłopa:-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też podglądam stycznióweczki-Chłop jak DĄBdziewczyny byłam właśnie na styczniówkach , dziewczynie urodził się dziś synek:
4130g i 60cm-to się nazywa kawał chłopa:-)![]()
nie chce mi sie od tego wszystkiego nic.ani wstac z lozka,ani sie jakos wypacynkowac, ani isc do pracy.nawet na ludzi nie chce mi sie patrzec. tyle znajomych ma takie szczesliwe malzenstwa,gdzie kurde jedno by za drugim w ogien wskoczylo. i tylko ''kochanie''i ''misiu'' a u mnie lipaaskut bardzo chetnienie chce mi sie od tego wszystkiego nic.ani wstac z lozka,ani sie jakos wypacynkowac, ani isc do pracy.nawet na ludzi nie chce mi sie patrzec. tyle znajomych ma takie szczesliwe malzenstwa,gdzie kurde jedno by za drugim w ogien wskoczylo. i tylko ''kochanie''i ''misiu'' a u mnie lipa

paulka niestety nie będa budować nowych tylko wyślą 5-latki do szkoły :-( u nas zrobili tak w tym roku(porobili oddziały przedszkolne), dzięki temu szczycą się tym, że znaleźli miejsce dla wszystkich chętnych przedszkolaków.a słyszeliście ostatnio jakie bajki opowiadają w telewizji o przedszkolach,ze do 2015 wszystkie dzieci w wieku przedszkolnym maja obowiązkowo chodzić do przedszkolatakie cuda to tylko nad Wisłą
ciekawe gdzie oni tyle przedszkoli wybudują?![]()
licho ich tam wie 

), chociaz to tylko wirtualne znajomosci, chetnie ci doradzimy i bedziemy wspierac!
i podzialalo
Wyprobuj stare sztuczki moze sie uda 

paulka niestety nie będa budować nowych tylko wyślą 5-latki do szkoły :-( u nas zrobili tak w tym roku(porobili oddziały przedszkolne), dzięki temu szczycą się tym, że znaleźli miejsce dla wszystkich chętnych przedszkolaków.
kpi moj maz tez leniuszek ale ostatnio bardzo lubi sprawiac mi przyjemnosc i stopki tez chetnie wymasuje, i plecki bo mnie w krzyzu lupalo, a to wszystko dlatego bo go zapewnilam ze tylko on to tak wspaniale potrafii podzialalo
Wyprobuj stare sztuczki moze sie uda
![]()
niestety to właśnie jest Polska....szkoda słów
ja już sie zastanawiam co zrobię po macierzyńskim, bo niestety nie stać mnie na opiekunkę a w połowie roku nikt mi dziecka do żłobka nie przyjmie
pocieszam się tylko faktem,ze mój tato idzie w tym roku na emeryturę, więc moze zgodzi sie pilnować wnuka lub wnuczki