Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
askut bardzo chetnienie chce mi sie od tego wszystkiego nic.ani wstac z lozka,ani sie jakos wypacynkowac, ani isc do pracy.nawet na ludzi nie chce mi sie patrzec. tyle znajomych ma takie szczesliwe malzenstwa,gdzie kurde jedno by za drugim w ogien wskoczylo. i tylko ''kochanie''i ''misiu'' a u mnie lipa
Moja córka miała 57cm i ważyła 4200 g.dziewczyny byłam właśnie na styczniówkach , dziewczynie urodził się dziś synek:
4130g i 60cm-to się nazywa kawał chłopa:-)![]()
urodziłam sama i nie wspominam tego porodu jako jakiegoś koszmaru.U mnie juz ustalone mama będzie pilnować![]()

i bardzo mi się to spodobało 
Cobra - być moze są na nk - nie wiem, bo ja się nie wpisałam - jeszcze:-( postaram się to nadrobićAndzia_S nie ma ich na naszej klasie? w naszej paczce?moze tam beda dostepne,albo chociaz wiadomosc by przeczytaly,a moze nr tel jest;p

w Twojej sytuacji masz pełne prawo być smutna lub wsciekła
właśnie też te wyniki mi chodziły po głowieKasiulka - chyba coś dzidziusiowi nie posmakowałoA wiecie co mi się właśnie zdarzyło?
Zjadłam śniadanko i jak mi się rzygać zachciało, to nie zdążyłam do wc, zarzygałam cały korytarz![]()

dziękuję w imieniu Wiktorii :-)Scorpioniczka - teraz zauważyłam, że Twoja córcia miała urodzinki niedawno - wszystkiego naj dla Niej:-)