reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie Kochane ja dzisiaj miałam wizytę, wszystko z malutką ok miałam niska Hemoglobinę i w aptece babka dała mi BIOFER, oraz no-spę forte ale nie będe jej brała bo moja położna odradza brania nosy chyba, że rzeczywiście dostanę masakrycznych skurczy:)A i zwolnienie sama zaproponowała:):-)

Gratuluję wizyty udanej i dobrych wiadomości:-)

dziumdzia84 - nie wiem gdzie mieszkasz w uk,ale kolo mnie wlasnie jest polski sklep i juz kilka godzin temu bylo tam sprzedanych 470paczkow!! i teraz sostaly tyle te, ktore ludzi sobie zamowili wczesniej! ja oczywiscie mialam je juz od poludnia :) wszamalam dwa!

ale szceściara z Ciebie ;-)tez bym zjadła choć jednego pączusia, ale nieche mi się iśc bo dosyć daleko (pewnie tez by juz nie było) a mąz będzi ejutro bo go wysłałi w delegacje :( i nie mam kogo wysłać :-( ale od wtorku w Pl to sobie zjem :tak:

lena gratuluję udanej wizyty. Często masz te wizyty, jakoś w zeszłym tygodniu też miałaś.
hefi napisz jak tam po wizycie u Ciebie. Jak Juleczka?

zdjątko już zamieszczone :-D
Juleczka waży 500gram i rozwija się super.
Ja mam wyniki w normie chociaż hemoglobina spadła z wzorowych 13,5 do 12,9 (ale i tak jest dobrze :tak:)
Muszę sobie zrobić na następny raz krzywą cukrową.
Chyba zdecydujemy się na usg 3d (w mediconcepcie koszt to 180zł) ale normalna wizyta wynosi mnie 150 więc 30zł więcej dam i będę mieć filmik :tak:

Przepraszam że nie odpowiadam na bieżąco wszystkim ale z czasem u mnie ostatnio kiepsko :-(
A z dobrych jeszcze wiadomości to dzisiaj w końcu złapałam mojego promotora na uczelni i oddałam pracę. Teraz czekam na sprawdzenie i może uda mi się w marcu obronić :-D

zdjątko już zamieszczone :-D
Juleczka waży 500gram i rozwija się super.
Ja mam wyniki w normie chociaż hemoglobina spadła z wzorowych 13,5 do 12,9 (ale i tak jest dobrze :tak:)
Muszę sobie zrobić na następny raz krzywą cukrową.
Chyba zdecydujemy się na usg 3d (w mediconcepcie koszt to 180zł) ale normalna wizyta wynosi mnie 150 więc 30zł więcej dam i będę mieć filmik :tak:

Przepraszam że nie odpowiadam na bieżąco wszystkim ale z czasem u mnie ostatnio kiepsko :-(
A z dobrych jeszcze wiadomości to dzisiaj w końcu złapałam mojego promotora na uczelni i oddałam pracę. Teraz czekam na sprawdzenie i może uda mi się w marcu obronić :-D
Myszko na Słowiańskiej wizyta trwa 40 min lekarz bierze 140 zł a płyta gratis:)Super lekarz polecam!!!

Witam się i słodko uśmiecham po pączkach:-):-)
Agala,ewalalook witam
askut gratuluję córuni
olimpia super z ciebie krawcowa,widać,że lubisz szyć
zdec dzięki za informację o ewus
ewus trzymaj się dzielnie i walcz o to cop Ci się należy\
krakowianka79 radzę z nospą ostrożnie i tylko doraźnie,ona powoduje rozluźnienie mięśni,a czasami może to być niebezpieczne,lepiej poleżeć
Andzia_S ja też mogę pożerać kapustę i ogórki kiszone,pomarańcze pochłaniam
cobra lepiej porozmawiaj z pracodawcą,bo coś mi to podejrzane jest.Skoro on teraz nie liczy się z twoim stanem i tak wykorzystuje w pracy,to znaczy,że nie zbyt mu na tobie zależy.Lepiej żebyś teraz wiedziała na czym stoisz.
lenaDTR pamiętaj tylko,żeby żelaza nie przyjmować z nabiałem

na zgagę polecam sodę oczyszczoną

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry