reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja właśnie godzinke się zdrzemnełam i przypomniało mi się jak na początku ciąży robiłam tak codziennie:-Dzjadłam już dziś trzy pączki ciekawe ile jeszcze było20 jest jeszcze10 moja mała Marysia zjadła3 i pół:szok:Co do sikania to latam też co chwile i pare kropelek ledwo wydusze a zgaga też mnie dopadła wcinam te migdały ale też już przestają pomagać:-(

Myszko na Słowiańskiej wizyta trwa 40 min lekarz bierze 140 zł a płyta gratis:)Super lekarz polecam!!!

Dzięki Lena za informację :tak: A można do tego lekarza umówić się tylko na usg 3d?
Trochę mi nie po drodze na tamten koniec wrocka :-p ale może się wybierzemy na tą okoliczność. Powiedz mi jeszcze jak wcześniej trzeba się do niego zapisać i jak masz namiary to jak możesz na PW :-D:-D:-D będę wdzięczna. :tak:

Dzięki Lena za informację :tak: A można do tego lekarza umówić się tylko na usg 3d?
Trochę mi nie po drodze na tamten koniec wrocka :-p ale może się wybierzemy na tą okoliczność. Powiedz mi jeszcze jak wcześniej trzeba się do niego zapisać i jak masz namiary to jak możesz na PW :-D:-D:-D będę wdzięczna. :tak:
Tak moja lekarka dała mi namiary do niego bo ponoć ma najlepszy sprzet we Wro:)
Tomasz Michalik
ul. Słowiańska 29b
tel. 372-03-35

Wiecie co z tą zgagą to jakiś obłęd. Migdały już nie pomagają, mleko pomogło na chwilę. Zaraz mi mąż rennie przywiezie, bo już nie daję rady.
Jedynie leżenie na lewym boku pomaga, ale i to tylko chwilowo.:-(:-( A im dalej tym będzie gorzej:( Poprzednio też to przechodziłam, ale nie aż tak:(

kochanie przyszedł taki czas,że macica się powiększa i uciska na żołądek,a że wszystkie jesteśmy prawie na tym samym etapie,to w tym samym czasie mamy takie same objawy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry