A ja właśnie dostałam wyniki badań sprzed tygodnia, normalnie odbieram szybciej, ale jakoś tak wyszło...przeciwciał we krwi na szczęście nie ma, a w moczu wykryto leukocyty 3-5 i liczne nabłonki płaskie
w necie wyczytałam, że może być spowodowane zapaleniem pęcherza, ale na wizytę udało mi sie umówić na NFZ dopiero na za tydzień (i to u nie najlepszego lekarza) a na prywatną nei mam kaski, wiec moze miała któraś z was coś podobnego? albo chociaż jakieś domowe metody mozecie polecić na zapalenie pecherza?? Będę wdzieczna za każdą odpowiedź
Też ostatnio miałam takie wyniki moczu (Leukocyty 8-10 i zalegające nabłonki ), gin powiedział że to przez upławy które też akurat miałam , zapisał globulki dopochwowe i profilaktycznie coś z żurawiną albo urosept (nie miałąm rzadnych objawów ze strony pęcherza tj pieczenie przy oddawaniu moczu , czy jakieś częste parcie na pęcherz ) Teraz po wyleczeniu tych upławów jest wszystko wporządku .
przeciwciał we krwi na szczęście nie ma, a w moczu wykryto leukocyty 3-5 i liczne nabłonki płaskie
w necie wyczytałam, że może być spowodowane zapaleniem pęcherza, ale na wizytę udało mi sie umówić na NFZ dopiero na za tydzień (i to u nie najlepszego lekarza) a na prywatną nei mam kaski, wiec moze miała któraś z was coś podobnego? albo chociaż jakieś domowe metody mozecie polecić na zapalenie pecherza?? Będę wdzieczna za każdą odpowiedź 

Nie jestem zwolenniczką kary śmierci (bo dla mnie to żadna kara), ale w takiej sytuacji to sama bym posadziła go na krześle elektrycznym (bez namaczania gąbki tak jak w zielonej mili) i nastawiła takie napięcie aby tak szybko to się nieskończyło
Przytyłam tylko 1.5 kg od początku. No fakt apetytu nie mam, ale co ja na to poradze
Nawe 5 minut nie byłam a stówe musiałam zostawić. A taką miałąm nadzieję podglądnąć dzidzię.