• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

wiedzmo-nie ukrywam ze się bardzo z Wami zzyłam.Jezeli ktoś się udziela codziennie i raptem milczy to juz mi się jakaś zajawka włącza:szok:
Przeleciało mi gdzieś przez umysł ze pewnie piszesz ale wolałam sie upewnic.:-)
Tak na marginesie,to wydaje mi się ze bardzo chcesz wygrać różowiótkie śpioszki od anecznik:-p:-D,w sumie po stracie majątku jaki musiałaś wydac po haszczykowych wybrykach nie dziwię się:-D:-D:-D:-D:-p
Gratuluję samozaparcia;-)

reklama
juz po wizycie

jak zwykle wyszlam z gabinetu jakby troche pijana, to najlepiej opisuje jak sie czuje
dobrze ze pytania sobie na kartce zapisuje bo jak zobacze malucha mojego i uslysze ze jest wszystko ok to ze szczescia kreci mi sie w glowie

na 100% chlopiec, wazy 420g. i sie dzisiaj pieknie wypial dupka do usg wiec obejrzalam plecki i glowke:-)
ph mam dobre, wody tez, szyjke tez ok i wszystko zamkniete jak trzeba

mam nadzieje ze maluch sie odwroci przez tydzien bo w czwartek usg 3D i chce zobaczyc twarzyczke

juz po wizycie

jak zwykle wyszlam z gabinetu jakby troche pijana, to najlepiej opisuje jak sie czuje
dobrze ze pytania sobie na kartce zapisuje bo jak zobacze malucha mojego i uslysze ze jest wszystko ok to ze szczescia kreci mi sie w glowie

na 100% chlopiec, wazy 420g. i sie dzisiaj pieknie wypial dupka do usg wiec obejrzalam plecki i glowke:-)

mam nadzieje ze maluch sie odwroci przez tydzien bo w czwartek usg 3D i chce zobaczyc twarzyczke

Gratuluję udanej wizyty, cieszę sie że z synkiem wszystko dobrze :)

Ja również już po wizycie. Z moim synkiem wszystko dobrze. Waży 460 g i machał dziś do nas rączką. Szyjka długa i zamknięta :-). Tak więc jestem szczęśliwa i spokojniejsza:-). Dziękuję wszystkim za trzymacie kciuków:-)

Ja również już po wizycie. Z moim synkiem wszystko dobrze. Waży 460 g i machał dziś do nas rączką. Szyjka długa i zamknięta :-). Tak więc jestem szczęśliwa i spokojniejsza:-). Dziękuję wszystkim za trzymacie kciuków:-)
Dorotka tez Ci gratuluje,
mnie zawsze uspokaja jak on wszystko sprawdza
zazdroszcze ze poogladalas malucha z przodu
ja widzialam tylko wypinanie pupci i lokietkow

Asnecja, Klementinka, Dorotka28de - gratuluje dobrych wieści, czyli dzisiaj podglądani byli czerwcowi mężczyźni:-D:-D to jeszcze tylko czekamy na wiesci od neti79, chyba że jeszcze ktoś dzisiaj wizytuje:sorry:
Lencja - wspołczuje sytuacji z łożeczkiem:no:, trochę załatwiania teraz będziesz miala, a gdzie zamawiałaś? na allegro?

juz po wizycie

Grtauluję dziewczyny udanych wizyt i dorodnych chłopaków:-)

Klementinka , Dorotka 28 - gratuluje udanych wizyt :-):-)
Oj jak ja wam zazdroszcze , też chciałabym podejrzeć moje maleństwo a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty
Lencja - to nie za ciekawie z tym łóżeczkiem , oby wymiane udało się bez problemu załatwić :-D
Strasznie nudny dzień dziś mam , nic ciekawego się nie dzieje . Dobrze że chociaż tutaj same dobre wiadomości :-). Przed chwilą dzwonił mój P . miał wrócić jutro ale niestety będzie dopiero we wtorek :-(, wizja samotnego weekendu mnie dołuje :-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry