• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wspominałyscie o ruchach, ja moja Maję zwykle czuje kilka razy dziennie:-D:-D, staram sie obserwować w których mniej wiecej godzinach jak aktywna no i wychodzi mi na to że kopie tak średnio co 3 godz, oczywiscie nie jest to tak regularne, ale w sumie dosyć częste w ciągu dnia:-D uwielbiam te jej kopniaczki, ale nadal kopie stosunkowo nisko, sporadycznie na wysokości pępka, ale to chyba nie jest powód do zmartwien:confused:

pochwalę się Wam co wczoraj upolowałam w ciuch-budzie:-):-D dla mojej córeczki
i pomyśleć,że to był piątek kilogram kosztował 10zł, bo dostawy mają w poniedziałek:-) to wszystko ważyło niecały kilogram i zapłaciłam niecałe 10zł:-D:-D wystarczy porządnie wyprać i wyprasować, a ta sukieneczka różowa jest przesłodka :-):-)

Załączniki

• P2130759.jpg
    P2130759.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 84
  • P2130761.jpg
    P2130761.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 89
  • P2130762.jpg
    P2130762.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 78
  • P2130767.jpg
    P2130767.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 73
Wspominałyscie o ruchach, ja moja Maję zwykle czuje kilka razy dziennie:-D:-D, staram sie obserwować w których mniej wiecej godzinach jak aktywna no i wychodzi mi na to że kopie tak średnio co 3 godz, oczywiscie nie jest to tak regularne, ale w sumie dosyć częste w ciągu dnia:-D uwielbiam te jej kopniaczki, ale nadal kopie stosunkowo nisko, sporadycznie na wysokości pępka, ale to chyba nie jest powód do zmartwien:confused:

ja swoją córeczkę też czuję dość często, najbardziej rano tak ok 8-9 i wieczorem między 20-22, wtedy to są dość wyraźne ruchy, w ciągu dnia też ją czuje, ale są to raczej delikatne ruchy, czasem czuje jak się rozciąga:-)
ja ruchy czuje tez dość nisko, czasem po obu bokach, a pod żebrami to już bardzo rzadko

pochwalę się Wam co wczoraj upolowałam w ciuch-budzie:-):-D dla mojej córeczki
i pomyśleć,że to był piątek kilogram kosztował 10zł, bo dostawy mają w poniedziałek:-) to wszystko ważyło niecały kilogram i zapłaciłam niecałe 10zł:-D:-D wystarczy porządnie wyprać i wyprasować, a ta sukieneczka różowa jest przesłodka :-):-)

Śliczności:tak::-)ja mam jeden taki upatrzony "ciuch-land" szczególnie dla takich maluszków są piękne rzeczy (bo nie zdążą zniszczyć:-D). Trafia się też bardzo dużo rzeczy nowych- jeszcze mają metki:tak: Dla maleństwa nie będę raczej kupowac bo mam mnóstwo po moich pociechach:tak:Jedynie kilka nowych na odbiór ze szpitala, na szczepienie i takie tam:tak:

lenaDTR uwielbiam fale dunaju!!!!!!!Ale mi smaka narobiłaś

reklama
Trzymam kciuki żeby Wam się udało:tak:ja rozmawiałam z dyrektorem banku wczoraj i mówi że będzie trudniej dostac kredyt, ale jeszcze nie ma dokładnych wytycznych, więc z dnia na dzien to raczej nic się nie zmieni:no::-) Martwi mnie jednak to wszystko, no ale cóż trzeba czekać:tak:Do tego dochodza problemy tu w domu:-(jak już tu pewnie pisałam mieszka tu mój brat z rodzina też i bardzo trudno sie dogadać:eek::angry:nieraz już naprawdę o takie głupoty robia problemy że szok... ale szkoda słów wogóle. A ja do tego kiepsko sie czuję ostatnio:eek:taka jestem obolała jakaś i słaba:no::-(no i kręgosłup to już całkiem mi daje popalić:eek:

skąd ja to znam, mieszkając na kupie nie jest łatwo więc doskonale cię rozumiem:tak: ale życzę nam żeby te niedogodności szybko się skończyły:tak: i wierzę że tak będzie, tego się musimy trzymać:tak::-)

Paulka82 piękne ciuszki, ja też zawsze marzyłam że będe kupować córeczce takie sukieneczki, kokardeczki, koraliczki, czas pokarze... może jeszcze kiedyś spełnią się ciche marzenia;-)

zdec ale dałaś czadu z komórą, ja ostatnio miałam szczęście że nie musiałam grzebać w wc, telefon wsadziłam do tylniej kieszeni spodni i jak ściągałam gacie;-) to tel wyleciał i odbił się od deski, na szczęście wypadł za zewnątrz.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry