Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

- do teraz nie mogę sobie miejsca znaleźć...
Ciuszki super- ja wczoraj też zaszalałam na lumpkach, może jutro wkleję zdjątka

no to zarządziłaś z tym telefonem 
Bardzo współczuję... Pocieszające jest to, że kiedyś będziesz się z tego smiać i opowiadać Natalce anegdoty jaka to byłaś przez nią roztrzepana ;-)
Miłego spotkania:-)
;-) Postanowiłam następnym razem wampiry olewać i przypadkiem następną książką na jaką trafiłam było "miasto poza czasem"- okazało się, że też o wampirze
ale taka sobie 

Wyszło odwrotnie to jest niespodzianka dla mnie

Czesc dziewczyny!! zadko sie odzywam , bo brakuje mi czasu.
U mnie takze b yły perypetie z płcia naszego dziecka!!
W 12 tyg lekarz w polsce nam powiedział ze syn!!
W wielkiej brytani na polowkowym w 20 tyg powiedzieli ze corka!!
teraz jestem w polsce mialam usg w czwartek w 23 tyg i Lucynka zamieniła nam sie w synka!!!
więc do wszystkiego z dystansem:-)

ja też w płeć uwierzę dopiero po porodzie
Ważne że maluszek zdrowiutki
paulka82 pieknoscia jaka cena,szok
czy ta sukienka nie jest H&M?

Jednak to nie była jedyna niespodzianka, okazało się bowiem że naszej księżniczce wyrosły jąderka i fiutek![]()
![]()

no to teraz ja się zaczęłam zastanawiać, czy aby u mnie się nic nie zmieni
bo gdyby okazało się,że moja córeczka to jednak synek, to chyba ta różowa sukienka by mu nie bardzo pasowała

U Nas w Szczecinie kilogram średnio kosztuje 50 zł w dniu dostawy i każdego dnia jest niższa cena, więc mi się udało trafić na najtańszy dzień:-)paulka-śliczne ciuszki za taką cene u nas nawet w ciuchach kosztowałyby dużo więcej ale tu jest 78 za kilo a nie 10.
Ja już przeszukałam cały dom, ale bez skutku, ja chyba zgubiłam prawko na ulicy, bo pamiętam,że włożyłam je do dowodu rejestracyjnego a jak oddawałam mężowi dokumenty to prawka już tam nie było, a pamiętam,ze wyjmowałam dokumenty z kieszeni na ulicy bo szukałam czegoś w kieszeni i pewnie wtedy mi wypadło:-Paulka82- może jeszcze znajdziesz to prawko? Ja gubię notorycznie raz w miesiącu i dopiero kiedy zaczynam porządnie histeryzować- mąż znajduje w najmniej spodziewanym miejscuCiuszki super- ja wczoraj też zaszalałam na lumpkach, może jutro wkleję zdjątka

od 3 dni na zakupach nie byłam
chyba jakieś placuszki zrobie, bo nie chce mi się ruszać dziś też 
strasznie pracowity dzień miałaś podziwiam