Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i spina, wzielam 2 nospy i dodatkowy magnez ale skrcze sa za czaęste......dobrze ze dzis o 18 mam wizyte bo bym chyba pojechala do szptala po zastrzyk jakiś.......mam panike. nie wiem moze to przez to ze od wczoraj mala strasznie intensywnie sie rusza zmienia pzycje,dziwne ksztalty robia sie na brzuchu...:-(leż odpoczywaj pozytywnie myśl i w żadnym wypadku nie dotykaj brzuszkadziewczyny nie jest dobrze, myslalam ze po nocy minie mi twardnienie, ale nic z tego odpoczywam a mimo to macica sie caly czas spinai spina, wzielam 2 nospy i dodatkowy magnez ale skrcze sa za czaęste......dobrze ze dzis o 18 mam wizyte bo bym chyba pojechala do szptala po zastrzyk jakiś.......mam panike. nie wiem moze to przez to ze od wczoraj mala strasznie intensywnie sie rusza zmienia pzycje,dziwne ksztalty robia sie na brzuchu...:-(
dziewczyny nie jest dobrze, myslalam ze po nocy minie mi twardnienie, ale nic z tego odpoczywam a mimo to macica sie caly czas spinai spina, wzielam 2 nospy i dodatkowy magnez ale skrcze sa za czaęste......dobrze ze dzis o 18 mam wizyte bo bym chyba pojechala do szptala po zastrzyk jakiś.......mam panike. nie wiem moze to przez to ze od wczoraj mala strasznie intensywnie sie rusza zmienia pzycje,dziwne ksztalty robia sie na brzuchu...:-(
albo spróbuj zadzwonić do szpitala i powiedz jakie masz objawy i co bierzesz to oni ci powiedzą, czy przyjechać, może sobie zaoszczędzisz podróżyleż odpoczywaj pozytywnie myśl i w żadnym wypadku nie dotykaj brzuszka
powodzenia na wizycie