Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

GOSIAGRO gdzie jestes?? z wszystkich dziewczyn ciebie najbardziej zapamietalam i chyba dlatego ze mamy ten sam dzien porodu ha ha
jak sie czujesz? ja nadal mdlosci ....za pierwszym razem mialam do 5 msc!!!
. Nie strasz mnie z tymi 5 m-cami ja myślałam, ze z końcówką trzeciego się skończą
Natucha ja tez tak mialam i zapytalam lekarza, powiedzial ze jesli matke odrzuca od mleka powinna go unikac, bo moze wywolac nietolerancje laktozy u dziecka. Taka teoria..ale sie do niej zastosowalam i pije sojowe (ktore mi wyjatkowo ostatnio smakuje)ja wymiotow narazie nie mam , ale jak zawsze rano wstawałam i jadlam musli to dzis bylo to dla mnie tak ochydne az mnie wygielo,i nie zjadłam nic, jakos wogole nie mam apetytu, ale od mleka to zdaleka, na sama mysl robi mi sie nie obrze fujj
To na razie, muszę się wyszykować do tego lekarza :-)
Kajdusia w Toruniu tez słoneczko świeci i lepiej sie przez to żyje zwłaszcza przy takiej huśawce jaką mam dziś
A gdzie mieszkasz w Toronto? Bo ja z Rubinkowa...moje ukochane miasto, strasznie tesknie...I pozdrawiam goraco