Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest coś co lubiłyście jeść a teraz na to patrzeć nie możecie??

Więc mam nadzieję, że Kruszynka sobie poradzi i nie będzie już więcej straszyć Mamusi i Tatusia. Za 2 tyg kolejne USG i mam nadzieję, że Kruszynka już nam się pokaże w całej swojej okazałości z bijącym serduszkiem 

ja bede mama po raz trzeci,takze sama nie jestesAlusia8989 dlaczego miałoby być coś nie tak??? Skoro w pierwszej ciąży było wszystko ok to napewno i teraz tak będziegłowa do góry i myśl pozytywnie! Będzie dobrze:-)
Tak się zastanawiam...czy wśród czerwcóweczek jest jeszcze jakas mama, która po urodzeniu fasolki będzie miala więcej niż dwoje dzieci??? Czy tylko ja jedna???
:-)Gosia ja będe miala dwójke i bedzie miedzy nimi rok różnicy![]()
Jeszcze raz Gratulacje i Wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!! Ślicznie wyglądacie. Jaka ty drobniutka jesteś przy swoim mężu :-) Piękne kwiaty, te we włosach są ekstra ;-)I tak jak obiecałam, wstawiam fotki. Narazie dwie , skromnie hihi

Chyba więcej tez mam śliny...i takie niesmak...a śliny faktycznie więcej...czy to normalne? :-Kajdusia w Toruniu tez słoneczko świeci i lepiej sie przez to żyje zwłaszcza przy takiej huśawce jaką mam dziś