Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najpierw szkoła rodzenia i czekaliśmy na prowadzącego lekarza godzine!!! Odnośnie zajęć to dostałam w formie Worda opis cwiczeń Kegla, cwiczen oddechowych, po cieciu cesarskim, po porodzie naturalnym, na dolegliwosci bolowe kregoslupa w ciazy - nie zdązylam ich jeszcze przejrzeć, ale gdyby któras z Was je chciala to wyslijcie mi na priva wiadomość z waszym mailem to Wam przesle

według wszystkich pomiarów jest o tydzien i 2 dni starsza
wazy juz 1686 gr
, co według gina jest duzo, ale ja mialam 4200 gr a moja siostra 4600gr gin wspomnial o tym, aby zobaczyć ile bedzie wazyla w 36 tyg i jezeli bedzie duzo to on zaproponowałby cesarke w 38 tyg
, sama nie wiem co o tym myślec
Niestety jakośc zdjec nie jest najlepsza gin mowil ze to przez ulozenie łożyska, ale cos tam moze się znajdzie to wkleje:-), a jak sobie słodko ziewała podczas badania

, jest juz ulozona głowka w dól, ale jak to lekarz okreslil to moze się jeszcze zmienic. W zwiazku z tym że jest duża to termin przesunal sie na 24 maja, ale mówi zeby tym sie nie sugerowac.

maż pewnie zadowolony, 2 facetów mu rośnie
, co do zgagi to ostanio mnie czesto meczy
, ale biore wtedy Rennie i przechodziNa te badania nie ma obowiazku chodzic na czczoJa jutro z rana na badanka mykam. Morfologia i mocz. Czy jest tu jakas rownie niesubordynowana pacjentka jak ja i chodzi na badania po małym śniadanku??

gosiagro i eagle gratuluję dobrych wiadomości po wizytach
eagle twój maluszek waży podobnie jak nasza Natalcia
A Maja to już pokaźna kobitkaAle z tego co pamiętam to jeszcze nie taka największa, któraś z was pisała że maleństwo ma już 1800g
Wy już macie co dźwigać, moja jest jeszcze 1kg do tyłu![]()