reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny:-)

Tak jak niektóre pisały mnie też wymęczyły te święta mimo tego że spędziliśmy je u Rodziców i tylko troszkę pomagałam. Wczoraj wrócilismy i juz o 20 poszłam spać tak mnie wymęczyła podróż (300 km jednak swoje robi). Cięszę się z udanych wizyt, dobrych wyników a przede wszystkim z tego że masze maleństwa są cały czas w brzuszkach:-).

Dostałam sporo rzeczy od siostry i znajomych i musze teraz to wszytsko poprzeglądać, spisać listę brakujących rzeczy i wpaść w wir zakupów. Takie było moje postanowienie poświąteczne.
Dla siebie do szpitala nie mam nic więc muszę szybko się tym zająć.
Również dostałam materacyk po siostrzenicy i teraz sie zastanawiam czy go zostawić czy jednak kupić nowy. Zawsze jakies dylematy:-);-)

Jutro mam wizytę i nie mogę się doczekać jak obejrzymy naszego szkraba:-)

Miłego dnia wszytskim życzę i dużo słonka

reklama
Dzień dobry!
Dziś zapowiadają ładną pogodę - mam nadzieję, że się sprawdzi - wczoraj mimo tego, że było zimno to byłam na spacerze, by te moje cukry poskromić - i pomogło:tak: to i dziś się wybiorę - ale przyjemniej chodzić jak jest cieplej;-)
Athena - gratuluję dobrych wieści powizytowych:-) dziwi mnie to, że masz dopiero za miesiąc wizytę - wszędzie się czyta, że teraz to już co 2 tygodnie a od 36tc to co tydzień - sama jestem ciekawa, jak bedzie u mnie - mam wizytę w poniedziałek
Gosia*** - co do kosmetyków to masz rację - ja też słyszałam, że J&J uczulają - to samo słyszałam o Nivei. Podobno najbezpieczniejsze sa Hipp (cen nie porównywałam jeszcze, więc nie wiem, czy przypadkiem nie sa najdroższe)
Dorotka28de - ja nie kupuję nowego - zrobię tak jak pisała Elizka:tak: butów po kimś to zakładać nie będę, ale materacyk to juz chyba przesada

życzę miłego dnia

Witajcie brzuchatki:-)
Gratuluję wam udanych wizyt:-) Ja mam jutro i już nie mogę się doczekać.
Rano dostałam też sms od ewus:
"Hej. My niestety wczoraj znowu wylądowaliśmy w szpitalu...całe szczęście chłopcy się jeszcze nie śpieszą, a to co się tu dzieje to istny cyrk...! pozdrawiam"
Na mojego sms-a: Dlaczego jest w szpitalu odpisała?
"Źle się czułam, bolał mnie brzuch,ale ten ból promieniuje chyba z nerek....bo skurczy nie wykazało... szyjka krótka, ale zamknięta. wy też się 3majcie w 2packach"
Biedna ta ewus :-(Znowu w szpitalu:-(:-(

Jakoś nie mam weny co można by tu dzisiaj robić;)
Może któraś z dziewczyn z Wrocławia ma ochotę na zakupy dla maluszka? W sensie Ascot, Baby Maxx, bo chyba muszę się na takowe wybrać;)

Witajcie laseczki

Mały chyba podrósł ,bo tak te swoje raciczki mi wbija w żeberka,ze zadna zmiana pozycji nie pomaga:baffled::szok:

paula i co tam podpytałas sie w szkole rodzenia?

Dzień Dobry:-)
Witam wszystkie Mamusie po Świętach:-)
My spędziliśmy święta u teściów, było miło , spokojnie i powdychałam kieleckiego powietrza:-)
Przywieżliśmy wózeczek po moim Szymku, od szwagierki dostałam 4 kartony ciuszków,. wanienke, przewijak , karuzele, jeszcze mają nam przywieść łóżeczko bo już się nie zmieściło:-) w tym tygodniu musze jeszcze przebrać ciuszki po moim Szymku i w sumie dla Kacperka będe miała już prawie wszystko jeszcze tylko kosmetyki i już:-):-) jak ja się cieszę:-D
tylko jakoś nie moge pozbierać wszystkiego dla siebie;-)

Ewuś - trzymaj się

Witam po świętach.
U nas wszystko dobrze. Mały szaleje, a ja żeberka mam tak obite ,że nie mogę sobie z tym poradzić.

Zastanawiam się jak się przechodzi na urlop macierzyński. Może któraś wie jak to się odbywa?

reklama
witajcie kochane brzuchatki
ja dziś jak nigdy wyspana i wypoczęta, wracamy dziś do normalnego, domowego rytmu dnia:-)
jakieś pranko trzeba zaraz wstawić i pomyśleć co by tu na obiad zrobić bo jakos pomysłu nie mam

co do kosmetyków ja przy córci używałam gł. Nivea i świetnie się sprawdziły, teraz też mam zmiar ich używać
hmmm a materac.... ja nie będę kupować nowego, owszem wywietrzę, wypiorę ale bez przesady, mało był używany i nie wygląda na zniszczony, nie dajmy się zwariować bo również trzeba by zakupić nowy wkład do gondoli bo przecież tam też dużo dziecko leży i sie odkształca itd

co innego buty, tutaj jestem zwolenniczką kupowania dobrych i sprawdzonych a przede wszystkim nowych dla każdego dziecka

wejdzcie tez na inne artykuły, np jak kąpac maluszka by sie nie bal i mial z tego radosc......a my zebysmy sie nie stresowaly
u mnie w szpitalu kąpielą dziecka zajmują sie położne ale jest możliwość każdorazowo uczestniczenia przy tej czynności a nawet samodzielnego wykąpania maluszka pod okiem położnej i z jej pomocą oczywiście, jak dla mnie świetna sprawa dla rodziców posiadających pierwsze dzieciątko, co innego nauka w teorii przy użyciu lalki nawet na szkole rodzenia a co innego z żywym niemowlaczkiem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry