Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jak ja, ale PIotrek też, ciekawe jak się przestawi, jak jutro do przedszkola będzie musiał wstać o 6.30

W poprzedniej ciąży z tygodnia na tydzień byłam większa i cięższa 

poszlam do sklepu kupiłam farbę do włosów i się przefarbowałam 

z ciemnego blondu na .....

czarny hi hi

przepraszampaula24211 nic nie szkodzi, do porodu jeszcze troszke
A tak wam sie robi ,ze nagle czujecie ,ze brzuch jakby sie spinal i przez chwilke boli ?
Witam sie południowo:-)
własnie wróciłam z wyprawy po rzeczy dla Oskarka i praktycznie wszystko zakupiłam:-)byłam sama i bardzo mi to odpowiadało bo kreciłam się 2 godz po hurtowni i nikt mnie nie poganiał:-) zamowiłam tez łóżeczko bo jak sie okazuje trzeba czekac ok 3 tyg, więc zostało mi do zakupienia tylko materac (gryka- kokos0 i wanienka ale to przy odbiorze juz lózeczka. A tak dzisiaj zakupiłam smoczki, butelki, pieluchy, kosmetyki, dokupiłam 2 czapeczki i dwie koszulki wiązane. Dla siebie tez juz prawie wszystko mam zostały mi koszule - a to juz jutro i podkłady poporodowe ale nie było. Oglądałam dzisiaj tez taki przybornik na łóżeczko Świat Dziecka : PRINCE LIONHEART : Przybornik na pieluszki. Całkiem fajny i przy moim ograniczonym miejscu bardzo przydatny - więc przy odbiorze łóżeczka tez go zakupie.
Życzę miłego dnia