reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Policja już od dawna nie przyjmuje takich zgłoszeń.....jeśli to nie była kradzież to nie ma co im zgłaszać bo i tak nie przyjmą zgłoszenia. Za to trzeba jak najszybciej wystąpić o nowe wtedy te stare będą przyblokowane...a najlepeij zgłosić zaginięcie w Banku (jakim kolwiek) bank wprowadzi dane do systemu BIK i nikt na te dokumenty kredytu nie weźmie. Więc czym prędzej paula24211 do Banku bo to jedyna możliwość blokad, moja mama jest pracownikiem poczty i banku pocztowego i właśnie stąd wiem, że tylko bank bloikuje dowód i prawko.
ojej nawet nie wiedziaąłam:( ale to wystarczy do obojętnie jakiego banku?

reklama
Czesc dziewczyny

A mnie cos głowa boli, wczoraj poprałam wszystkie ubranka :-)

Mówiłyscie chyba cos o jakiejs korze na hemoroidy , co to za kora? :eek:

A teraz ogladam TVN , przywiezli juz trumne z Kaczyńską :-(

Witam dziewczyny wtorkowo :-D mam nadzieję, że to będzie dobry dzień dla nas wszystkich :tak: ja zabieram sie za poszukiwanie sukni do ślubu, mam nadzieję, że uda mi sie coś znaleźć, chociaż jak sądzę łatwo nie będzie.
Kurcze naczytałam sie wiadomości od was tylko z wczoraj i dziś i widzę, że każdej w ciąży ciężko w jakichś sposób, a to zgaga, bóle w krzyżu, złamane żebro nawet już nie wspominając o dziewczynach, które musza leżeć z różnych przyczyn... a podobno ciąża to stan całkiem naturalny :eek: coś chyba nasze organizmy tak nie uważają.

athena83
- mnie też ten cholerny ból nad tyłkiem wykańcza :baffled: pojawił sie dwa dni temu i trwa praktycznie od popołudnia do rana, spać nie mogę, a boli niemiłosiernie wrrr
Sochi - ech współczuję takiego nieodpowiedzialnego męża, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzisz z tą sytacją psychicznie, a letycja na pewno grzecznie poczeka w brzuszku i będzie sie dobrze rozwijać tylko niech mamusia się nie denerwuje :tak:
Ewuś - zaczęła się rozprawa jeśli dobrze pamietam, jesteśmy z Toba i dzieciakami, bądź dzielna! Walczysz o siebie i swoje maluchy!

hej dziewczynki:)

az mi glopi bo woogle malo tu sie udzielam i malo wiem co u was..
.Gratuluje i tam nowe mamusie:)

Co u mnie...

Nie za dobrze dziewczynki ciaza zagrozona...zalozyli mi passer...i mam lezeci i sobie odpoczywac....i sie Nie Denerwowac a ja ma sie nie denrwowac jak moja ciaza jest zagrozona a moj maz...mnie zdradzil...:wściekła/y::-:)-:)-( Sama nie wiem jak ma dalej zyc...eheh MAMA wielkiego dolka....Bylam tak szczesliwa a tu trach,...

i Moja corka napewno bedzie LETYCJA

przepraszam wyagdac sie musialam:(

kurcze, to trudna sytuacja dla ciebie- wspólczuję Ci ogromnie.
Nie będę doradzać, bo nie znam wszystkich okoliczności anu Twojego męża ale mogę tylko powiedzieć, że najważniejsze jest dziecko i musisz myśleć o nim. Nerwy nie pomogą- ochłoń, pomyśl, zastanów się czy warto dawać mu szansę czy nie.... Wiele pewnie zależy od jego postawy, czy on wogóle żałuje, chce przebaczenia czy nie??
Zawsze warto przemyśleć zamin podejmiesz ostateczną decyzję o rozstaniu bądź nie.
Życzę Ci odwagi i siły. Trzymaj się ciepło dla Letycji...

Dziewczynki, wiem że już pisałyście o tym, ale nie mogę znaleźć... ile według ostatniego USG waży wasze maleństwo? Ja jestem w 29 tyg. i dziś miałam robione dokładne pomiary synka i waży 1,2kg... nie wiem czy to dużo czy mało ale z tego co pamiętam to Wasze dzieciątka chyba ważyły więcej... sama nie wiem... :( Poza tym to wszystko OK. Dobrze się rozwija. Pokazał mi języczek do ekranu ;) słodziak

Moja Milenka w 28tyg 3d ważyła 1400 g także myślę, że u Ciebie też jest ok.

Ja dziś w domku, chyba zrobię jakieś pranko i ogólnie poleże sobie;-)
Miłego dnia ciężarówki

Moja mama mówiła, że obojętnie do jakiego banku byle szybko żeby nie było problemów, że ktoś wziął kredyt. ale zawsze i tak musisz przecież (tzn,. twój mąż) pewnie zablokować kartę do bankomatu więc wtedy może podać dane w swoim banku.

naszczescie karty nie ma, najwazniejsze to dowód i prawko bo nie wiem co on tam jeszcze miał, kasy mial tylko troche naszcescie duzo nie maił uffff jak przyjedzie z pracy to podjedziemy na policje i zapytam sie co zrobic dziękuje za rady

lena- mi pojawily sie na piersiach są straszne takie fioletowe nie duze ale są:(

reklama
wszystkim wizytującym życze pomyślnych wieści, ja zmykam szukac dalej tego porfela moze sie znajdzie jeszcze:)

miłego dnia wszystkim mamusiom:)

Do góry