reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

ja właśnie wróciłam z klucia przed jutrzejsza wizyta, po południu wyniki.

aniszo - przykro mi, że cie to spotkało, niestety pomóc nie mogę:no:
paula - oby nie było kłopotów przez ten portfel:no:, zróbcie jak radzą dziewczyny:tak:
czarna wiedźma - gratuluje skończonej pracy:tak:, a wybór wózka jak najbardziej popieram sama taki wybrałam:-D
nadika - mi siara w ogóle jeszcze nie leci:-( i nie wiem czy mam się tym martwić? bo większości z Was już chyba leci?
Andzia - gratuluje dobrych wieści, co do moczu i morfologii to nie wiem zobaczę jutro czy da skierowanie
ewelinka, Kasiulka- powodzenia na wizycie:tak:
zdec - a kysz te złe myśli:no::no:, Natalka sobie w brzuszku spokojnie do czerwca posiedzi:tak: a jej mamusia to chyba bank okradła tak szaleje z tymi zakupami:-D
kreatorka - udanych łowów sukienkowych:-D, jak coś będziesz miała to się pochwal:tak:, emalia a ty masz już kreację?
lena - ja mam trzy rozstępy na biuście, a smaruje się kosmetyki Eris - Pharmaceris

reklama
Sochi współczuję, czasem ludzie robią głupie rzeczy i sami nie wiedzą dlaczego i jak to się stało, nie znam dokładnie sytuacji, ale jestem zdania że jedną szansę można zawsze dać, musisz sobie zadać pytanie czy będziesz w stanie mu jeszcze zaufać ? jeśli -tak- próbujcie, jeśli -nie- będziecie się oboje męczyć, i nie wiem jak się on teraz zachowuje ale on też musi umieć sobie wybaczyć, życzę rozwagi i powodzenia (jeśli mimo tego co się stało nadal się kochacie - warto walczyć)

Ja po wczorajszym USG 3D zadowolona, Kasia jest nadal Kasią, waży 1800 g (33 tydzień) i słodko się uśmiecha :-) aktualnie ulubiona pozycja to piąstka i kciuk w oku ;-) no i teraz jestem pewna że te mocne kopniaki pod żebrami są ze stópek.

Buziaczki :-)

czesc mamuśki!

tez ogladm pozegnanie, jak naród potrafimy w takich cwilach stanac na wysoosci zadana szkoda ze nie na co dzien......

ja dzis przezylam traume, 4 razy probowala mi dr wlozyc w zyłe nowy wenflon do kroplowki i za kazdym razem nie mogla przepchnac...z bolu myslalam z zmdleje, trzeslam sie i ryczalam, w koncu se udalo taka mala wsadzic.......od tej tokolizy zyly sa twarde i zbolale straszliwie juz nie ma gdzie kłuc a do tego co dziennie krew......
przez nastepne dwa lata po porodzie ne dam sobie nawet krwi pobrac! tak ma dosc...

boze zeby przetrwac to jakos i usciskac juz swoje dziecko bez strachu......
pozdrawiam Was mamuski!

dzień dobry Brzuchatki,
musiałam zmienić kanał w telewizorze, bo już nie daje rady tego oglądać....:-:)-(
Żebro nadal boli, w nocy była tragedia, mogłam spać tylko na prawym boku, który ok 3 mi tak zdrętwiał,że budziłam męża,żeby pomógł mi się przekręcić na plecy...

ewuś-mocno trzymam za Ciebie kciuki, oby wszystko dla was skończyło się dobrze, a chłopaki zaczekali do czerwca!!!!

zdec- Natalka jest wysłana do Was przez Julie i wierzę,że to Ona ma się Wami opiekować, więc będzie dobrze!!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Ja się odezwę wieczorem jak wrócę,ze szpitala, po konsultacji z moim kochanym lekarzem:-)

lena-ja niemam ani jednego rozstępu narazie ale po poprzednich ciążach tez niemam więc może genetycznie jestem zabezpieczona ze u mnie sie to nie pojawia a smaruje oliwką taką dla ciężarnych z serii rossmana jest tania i dobrze nawilrza skórejest super mięciutka.
annajak-super że po wizycie wszystko ok!

A ja siedze i tak studiuje wszystko na temat porodów ale ile bym się nie naczytała wobec bólu zapomne pewnie o bożym świecie:tak:
Siary też niemam wogóle w poprzednich ciążach też niemiałam a mleka było tyle że zawsze położne mówiły że pierwszego dnia po porodzie mogłabym cały oddział wykarmić

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa:) Wy zawsze jesteście pomocne:)

Co do okradania banku to może nie do końca, ale faktem jest że dopiero teraz zaczynam szaleć:) W tym miesiącu mam nadwyżkę finansową;) Mam nadzieję że w następnym będzie podobnie:)
Co do szaleństw to przed chwilą udało mi się na allegro wylicytować podgrzewacz Avent za 22,50zł:):) I w dodatku z Wroclawia, więc odbiór osobisty;) Może jeszcze dzisiaj uda mi się to załatwić;) W sklepie nowy kosztuje 199zł z tego co wczoraj patrzyłam:)

paula współczuję tych zgubionych dokumentów. Rzeczywiście skoro nigdzie ich nie ma, to najważniejsze teraz zablokować w banku wszystkie karty.

Ewuś - no to super, że sprawa tak przebiegła - rozumiem, że te 500 zł ma wpłacić do porodu a potem o alimenty znowu musisz wystapić, tak?
A mam jeszcze pytanie, być może niezbyt dyskretne, ale gdyby ON chciał być z Wami to byś się zgodziła?

reklama
Do góry