reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Tak, ja mam taki podgrzewacz Tommee Tippee, do tego mam takie pojemniczki własnie z tej firmy....Ściagam pokarm do tych pojemniczków i jeśli chce użyc ten pokarm tego samego dnia wstawiam go do lodówki, potem przelewam do butelki i wkładam butelke do tego pogrzewacza, sprawdzam czy mleko jest dobrej temperatury i podaję małej!!!! A jesli chcesz podac pokarm innego dnia to do zamrażalki a potem reszta ta samo!!!!

reklama
Wrócilam z zakupow i sie roztapiam!!! W aucie klima, w sklepach klima a w domu masakra!!! jeszcze obiad sie gotuje to juz wogole w domu ukrop!
Pojechalam kupic sobie szorty bo juz mi sie dupa gotowala w rybaczkach ;/ Na szczescie byl rozmiar. Za to w H&M zapytałam panią sprzedawczynie czy mają biustonosze wieksze niz D... jak byscie widzialy jej mine, heh jak bym o ufo zapytała.. Oczywiscie nie mieli...

W poniedzialek mam wizyte u gina, kontrolną i ciesze sie w sumie bo musze zapytac sie, bo mnie od kilku dni swędzi to miejsce w kroczu gdzie bylo szyte i sie zastanawiam czy to normalne?? Ma któraś tak???

Ewus- bardzo sie ciesze ze wszystko sie pięknie układa :)

Ostatnia edycja:
P300610_10.32.jpgSDC18886.jpgSDC18831.jpgSDC18884.jpg

maly po cycu spi po 3-4godz,w nocy jedna poobudka o 4rano,potem o 7.
z takim podnieceniem i usmiechem ciumka cycka,ze nie idzie tego pisac.
--------------------

w domu u mnie gorzej - tesc zero zainteresowania,mariusza babcia juz w ogole.raz sie do mnie odezwala ze-''maly beczy'' i tyle...
tesciowa zabije,jestem na lekach uspokajajacych.do wszystkiego sie wpier.. ona chce kapac,lulac,wozek mi z rak wyrywa i dziecko tez.ona zrobi pranie,ona moze poprasowac,ona przewinie,ona popilnuje,ona wlazi mi do pokoju co 5min,specjalnie go budzi,zeby przytulic,gdyby mogla karmilA by cycem tez... jestem cholerna osobowoscia i uwielbiam sama wszystko robic,nawet jesli obiad dla meza mam gotowac o 2 w nocy.nie chce takiej 'pomocy' ale ona nie rozumie, a moj mariusz jej nic nie chce powiedziec...

jest mi przykro.ale od dawna wiem ze na jego pomoc nie moge liczyc.

edit .. wcielo mi pol posta :wściekła/y: pisalam ze znowu mam klawiature popsuta i kiepsko m9 sie pisze,ale czytam was robaxczki

cobra- piękny synek!!! Pamietasz jak pisałas ze bedzie nie ładny????? Hahaha A rodzinki wspólczuje bardzo.. Niestety często ta dajblizsza rodzina daje ciała ;/

wrocilam ,syn jednak spi;p

ja mam w genach pecha,nawet na polozna trafilam zdzirowata,oberwalam za co tylko moglam...
ze malemu nadal kikut nie odpadl - co aj za to moge ze w szpitalu,dbaja jak dbaja o to... :( ze ma gencjana wysmarowany - to tez ze szpitala.

reklama
Do góry