reklama

Czerwiec 2010

Problemy z mdłościami i wymiotami mam co drugi, trzeci dzień. Jednego dnia czuję się rewelacyjnie a na drugi dzień nie mam siły na nic.
Najbardziej się stresuję jak jestem w drodze do lub z pracy a tu mie dopada odruch wymiotny i nie wiem co mam zrobić jak zacznę...

Albo już mam dosyć tej pracy,albo mam jakiś kryzys ale jak do kolejnej wizyty u lekarza mi nie przejdzie to pójdę na zwolnienie, bo tylko się denerwuję na dzieciaki, zero cierpliwości, gdzie bardzo rzadko mi się to wcześniej przydarzało a teraz...

natucha-wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Wiecie co dziewczyny w czwartek ide na 17 do gina tak sie stresuje ze masakra, te 4 dni sa dla mnie jka rok :( chce usłyszec serduszko, co prawda widziałam juz , ale chce usłyszec a wtedy sie troche uspokoje, bo jak narazie to mam taka glupia mysl w głowie, wiem ze powinnam myslec pozytywnie i staram sie, ale wiecie same po sobie ze to nie jest takie proste, bo zawsze jest jakies ale.. szkoda hze nie ma takiego czegos co sie przykłada do brzuszka i sie widzi co sie w srodku dzieje :-D moze nasze wnuki beda takim czyms jzu dysponowac :-):-):-):-)

zyraffka, moja kolezanka, z ktora pracuje w grupie na wiadomosc o mojej ciazy powiedziala ze podejrzewala bo stalam sie o wiele mniej cieprliwa i spokojna
czesciej bolala mnie glowa i bylam rozdrazniona, dzieciaki czesciej denerwowaly
moze idz teraz na zwolnienie a w drugim trymestrze wrocisz jak juz wszystko sie unormuje

Problemy z mdłościami i wymiotami mam co drugi, trzeci dzień. Jednego dnia czuję się rewelacyjnie a na drugi dzień nie mam siły na nic.
Najbardziej się stresuję jak jestem w drodze do lub z pracy a tu mie dopada odruch wymiotny i nie wiem co mam zrobić jak zacznę...

Albo już mam dosyć tej pracy,albo mam jakiś kryzys ale jak do kolejnej wizyty u lekarza mi nie przejdzie to pójdę na zwolnienie, bo tylko się denerwuję na dzieciaki, zero cierpliwości, gdzie bardzo rzadko mi się to wcześniej przydarzało a teraz...

natucha-wszystkiego najlepszego!!!
Dzieki serdeczne !!:-)

chyba tak, ja np. nieraz tak mam jak sie poloze do łużka to czuje taki niepokój w środku, zdenerwowanie, gdzie wcale sie nie denerwoje, chyba to hormony rozrabiaja:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry