Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zyraffka, moja kolezanka, z ktora pracuje w grupie na wiadomosc o mojej ciazy powiedziala ze podejrzewala bo stalam sie o wiele mniej cieprliwa i spokojna
czesciej bolala mnie glowa i bylam rozdrazniona, dzieciaki czesciej denerwowaly
moze idz teraz na zwolnienie a w drugim trymestrze wrocisz jak juz wszystko sie unormuje
ja też biorę folik, ale kupiłam tez sobie feminantal:-) może uzupełni mi niedobory bo nie mogę patrzeć na jedzenie, mam całkowity brak apetytu, wciskam w siebie na siłęja tylko folik teraz moze po wizycie czwartkowej cos sie zmieni![]()

ja też biorę folik, ale kupiłam tez sobie feminantal:-) może uzupełni mi niedobory bo nie mogę patrzeć na jedzenie, mam całkowity brak apetytu, wciskam w siebie na siłę![]()
Mi powiedział że już mogę zacząć brać, więc kupiłam.Ja biorę tylko kwas foliowy, wedle zaleceń lekarza
Witaminy podobno ginekolog od drugiego trymestru przepisuje
dziasiaj byłam na wizycie i dostałam pozwolenieJa nawet witamin na własną rękę bym nie brała, lepiej chyba zapytać swojego lekarza

Ja paliłam paczke dziennie wcześniej a z dnia na dzień praktycznie odrzuciło mnie od fajekTeraz jak mój mąż popala to normalnie mnie skręca i robi się niedobrze... dlatego rzuca
![]()
oj może jednak Ci sie uda rzucićA mnie niestety nie odrzuciło i nic się na to nie zanosi :-(

mnie też nie, kurde zamist od kawy to tak mnei od fajek powinno odrzucic.. ale nie pale staram sie i mi to wychodzi, gorzej jest jak mama w kuchni zapali i czuej dym to wtedy mi sie chce, ale jak nie ma fajek w domu to wcale nawet nie mysle. Moze tez powinnas sprobowac nie mysl poprostu i nie kupuj zeby w domku nie byłoA mnie niestety nie odrzuciło i nic się na to nie zanosi :-(