Cześć Dziewczyny!
Mój Łukasz pobił rekord w niespaniu w nocy. Zasnął o 22, pobudka o 1, pobudna przed 3 i do 5:30 nie spał, na zmianę z mężem usypialiśmy go. O 7:00 znowu pobudka, dopiero jak go wzięłam do łóżka o 8, dałam cyca to pospaliśmy w trójkę (jeżeli to spaniem można nazwać, bardzo niewygodnie) do 11:30.
POtem szybko cyc, nasze śniadanie i pojechaliśmy na szczepienie. Pomimo kataru, który już w sumie powoli mija, lekarz zalecił szczepienie.
Mały waży 5900 i wg lekarza ma 61 cm (chociaż ja podchodzę sceptycznie do tego mierzenia na szybkiego).
Dzięjuję za odpowiedzi w sprawie usypiania, niestety mój wypluwa smoka i potrafi nieźle się wydzierać jak próbuję mu go zapodac, więc odpada pomoc smoczkowa w usypianiu, za to bardzo mu podpasował smoczek w postaci cycka mamy

(((
yoshe ile razy dziennie stosujesz tą maść, bo ja ciągle zapominam smarować

))))i nie ma oczywiście efektu, mam krechę czerwoną
magdam - cieszę się ze wodniak się wchłonął, super wiadomość, magdam - mój je bardzo często, przynajmniej tak mi się wydaje- co 2-2,5 godziny
ewela baku co????hehehhehy
lena się chyba obraziła bo się nie odzywa

(
ja mam konto na nk ale usunęłam wszystkie zdjęcia i nazwisko, bo regulamin się zmienił i nie chcę żeby ktoś wykorzystywał moje dane i zdjęcia. jak ktoś ma facebook to na pv prześlę link.