reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kalwa - podejrzewam że masz zablokowane wyszukiwanie, czyli jeśli ktoś Cię szuka to nie znajdzie... ja Was szukam w znajomych Czerwcówkach i puki co znalazłam kilka z Was :)

reklama
ja mam na profilu znaczek 5a05333d64.jpeg :) Z nk ostatnio rzadko korzystam.

Cześć Dziewczyny!

Mój Łukasz pobił rekord w niespaniu w nocy. Zasnął o 22, pobudka o 1, pobudna przed 3 i do 5:30 nie spał, na zmianę z mężem usypialiśmy go. O 7:00 znowu pobudka, dopiero jak go wzięłam do łóżka o 8, dałam cyca to pospaliśmy w trójkę (jeżeli to spaniem można nazwać, bardzo niewygodnie) do 11:30.

POtem szybko cyc, nasze śniadanie i pojechaliśmy na szczepienie. Pomimo kataru, który już w sumie powoli mija, lekarz zalecił szczepienie.
Mały waży 5900 i wg lekarza ma 61 cm (chociaż ja podchodzę sceptycznie do tego mierzenia na szybkiego).

Dzięjuję za odpowiedzi w sprawie usypiania, niestety mój wypluwa smoka i potrafi nieźle się wydzierać jak próbuję mu go zapodac, więc odpada pomoc smoczkowa w usypianiu, za to bardzo mu podpasował smoczek w postaci cycka mamy:((((

yoshe ile razy dziennie stosujesz tą maść, bo ja ciągle zapominam smarować:)))))i nie ma oczywiście efektu, mam krechę czerwoną

magdam - cieszę się ze wodniak się wchłonął, super wiadomość, magdam - mój je bardzo często, przynajmniej tak mi się wydaje- co 2-2,5 godziny

ewela baku co????hehehhehy

lena się chyba obraziła bo się nie odzywa:((

ja mam konto na nk ale usunęłam wszystkie zdjęcia i nazwisko, bo regulamin się zmienił i nie chcę żeby ktoś wykorzystywał moje dane i zdjęcia. jak ktoś ma facebook to na pv prześlę link.

siema , a ja jade jutro do mielna ;p bo w ndz rocznica slubu..

edit:A mnie kto zaproosi??
czarno biale zdjecie przed lustrem ze statywem aparatu mam w miniaturce ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam
Ja tylko na chwilkę....
Chciałam tylko napisać, że u nas wszystko ok...tzn bioderka idealne, a co najważniejsze nie ma żadnej wady serca jak podejrzewała pediatra...Wczoraj najlepsza kardiolog z mojego miasta bardzo długo badała serduszko Poli i stwierdziła że wszystko jest w jak najlepszym porządku a jej marmurkowata skóra to prawdopodobnie niska hemoglobina i fakt że mała urodziła się osiem dni po terminie i ważyła tak mało z powodu przyjmowanych przeze mnie lekarstw....Także ulżyło mi niesamowicie....No i od wczoraj jesteśmy już we trójke...Paweł przyjechał, a mała oszalała na jego punkcie gugała do niego ciągle i się uśmiechała...Uroczy widok....
Także wybaczcie ze Was nie podczytam ale zmykam do mojej rodzinki...Tak fajnie być razem...
Miłego końca dnia życzę!!!

Do góry