reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Podałam jej sabsimplex przed jedzeniem i po 30 min zasnęła - dalej trochę się wierciła ale już nie tak jak wcześniej. Może przy dłuższym stosowaniu będzie spokojniejsza bo ja nie mogę patrzeć jak ona się męczy :(
Ok zabieram się za nadrabianie bb bo ostatnio zaniedbałam czytanie i odpisywanie, mam nadzieje że mała troche pośpi.

witam sie i ja niedzielnie
ech jak mi się nic niechce....jakis leń mi się od rana włączył choć wyspałam się bo Musiu wstał na jedzonko o 2 i przed 5
dziś kolejny dzień pt. siedzimy w domku bo zimno i pada, pogoda taka paskudna że nawet pies nie chce wychodzić futra moczyć :-D bo później schnie pół dnia i szuka jakiegoś ciepłego kąta:tak::-)

hej dziewczynki

ja tylko tak na chwilke
ogladalam zdjecia na fb i musze powiedziec ze te nasze dzieciaczki to naprawde najpiekniejsze na swiecie
super zdjecia dalyscie

czy wasze maluszki tez ulewaja, bylo juz dobrze a teraz znowu ulewa, niby do 6 m-ca moga ale to juz meczace
oj tak wszystkie czerwcówkowe maluchy sa super
mój jeszcze ulewa najczęściej po każdym karmieniu mimo że mu sie odbije, raz jest to więcej a raz mniej ale jednak, choć zdarza się że nie ale to bardzo rzadko
zyraffka świetnie kombinuje od małego ten Łukaszek
a co do katarku jeżeli jest ciepło a dziecko nie ma temperatury i innych objawów ja zazwyczaj wychodzę bo na powietrzu mimo to lepiej sie oddycha
gosiagro powodzenia w nauce zasypiania
ewela na katar Euphorbium polecam, a co to sie stało że Tomus nie chce już cyca? sam tak z siebie odrzucił?
anecznik to nieładnie ze strony M, mimo wszystko miła odmiana od codziennych obowiązków też nam się należy, znajdź sobie jakis pretekst żeby wyjść z domu tak dla urozmaicenia
bakteria nie zazdroszczę chory facet to jeszcze gorzej niż opieka nad małym dzieckiem, dużo zdrówka dla niego i żeby szybko przestał Cie zamęczać i pomógł w opiece;-):-)
athena fajnie że tak się Krzysiowi spodobało nowe jedzonko, w tej kwestii to ma największe doświadczenie wsród naszych maluchów:-)
my także póki co tylko na cycu, kilka razy próbowałam podać butle z herbatką ale nie spowodowała entuzjazmu u mojego skarba
askut ogromne gratulacje dla Zuzi za pierwszą wizytę u dentysty, jaka dzielna dziewczynka:-)
Ewa1981 powodzenia na chrzcinach, udanej imprezki i najlepsze życzenia z okazji rocznicy
ewelinka to niezły numer wycięła Marysia:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, wpadłam tylko na chwilkę, bo dzisiaj Oskarka wielki dzień:-) Faktycznie pogoda nam dopisuje, piękne słoneczko. Opuscilam juz progi kuchni, wszystko przygotowane i mam nadzieję ze już teraz poleci z górki:-) O 13 msza więc moge chociaż jeszcze spokojnie kawe wypić:-)postaram się we wtroek nadrobić bb bo jeszcze jutro goście będą.

Pozdrawiamy i życzymy spokojnej niedzieli:-)

Witajcie, wpadłam tylko na chwilkę, bo dzisiaj Oskarka wielki dzień:-) Faktycznie pogoda nam dopisuje, piękne słoneczko. Opuscilam juz progi kuchni, wszystko przygotowane i mam nadzieję ze już teraz poleci z górki:-) O 13 msza więc moge chociaż jeszcze spokojnie kawe wypić:-)postaram się we wtroek nadrobić bb bo jeszcze jutro goście będą.

Pozdrawiamy i życzymy spokojnej niedzieli:-)
udanego świętowania
Anik powodzenia na chrzcie.
Eagle mój mały teraz herbatki nie ruszy za nic (jak było gorąco to pił) a soczek mu bardzo smakuje.
hahaaa bo wie co lepsze :)

U nas też dziś chrzciny. Pogoda niestety słaba. Na dodatek mąż się rozchorował w pt, więc wszystkie przygotowania spadły na mnie, bo wiadomo jak faceci cierpią z powodu bólu gardła ;) W nocy syn spał ładnie z jedną przerwą na jedzenie, za to mąż mnie budził kaszlem i chrapaniem. Jestem padnięta. A teraz mam stres, że w czasie mszy trafi się mega koopa ;))))) Trzymajcie kciuki, żebyśmy jakoś dali radę.

Anecznik - może mały jeszcze się przekona że u babci też fajnie na dłużej. Babcie są niezastąpione.
Hefi
- ojjj dobrze że kropelki choć pomogły, moja jak jest tak zagazowana to się strasznie drze i pomaga masaż brzuszka nóżkami, takie odgłosy idą że hej
Ewelinka - to nieźle malutka musiała poszaleć z nożyczkami jak na krótko trzeba było ściąć, będzie co wspominać w przyszłości:rofl2:
Eagle
- super zdjęcia, faktycznie wrzesień był piękny w zeszłym roku. U mnie dzisiaj szaro-buro.
Athena - moja w upały też herbatkę różnie tolerowała, raz jej smakowała, a raz pluła tym co jej zdążyło wlecieć do buzi. A soczek to zawsze konkretniejszy niż herbatka. Fajnie że Twój maluszek już próbuje nowe smaki i że tak mu służą. A jak sobie radzi z łyżeczką????Ja mojej podaję na łyżeczce np. syropek na kupkę to mi ją czasem wypycha języczkiem, to podobno taki odruch u malutkich dzieci.

Ewa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze chrzciny!!!!!!!!

Iga znowu spała całą noc, jupiiii!!!!Tylko mi się nie chce przestawić na smoka 3-6, cały czas memla ten mniejszy bo duży wypluwa albo ma odruch wymiotny. Lecę....

reklama
bakteria- ja też chcę karmić tylko piersią tak długo jak tylko to będzie możliwe

Kajdusia, a my mamy chyba maluchy z tego samego dnia, nie? Przynajmniej wg suwaczków :tak:

askut - czyli nie tylko naszemu Witkowi już idą zęby. Gratuluję trójeczki :-D

eagle - dzięki za współczucie ;-) Mąż nie jest aż tak bardzo nieznośny, ale jakby już wyzdrowiał, to byłoby mi o niebo łatwiej :tak:

Powodzenia dzisiaj na chrzcinach dla wszystkich dzieciaczków i ich rodziców :laugh2:

Do góry