reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej mamusie.
Jestem mama Kacperka ktory urodzil sie 5 czerwca tego roku:) przyznam sie bez bicia ze was podczytuje od jakiegos czasu, jako mama czerwcowa dodalam sie tez do znajomych na nk. Kilka z was wyslalo mi zaproszenia wiec z checia przyjelam i jesli mnie przyjmiecie to z checia popisze na forum.
pozdrawiam was:)

reklama
ja jakaś upośledzona jestem, kupiłam apaszkę na allegro, dostałam obrazkową instrukcję obsługi, jak robić różne wiązania, i ani jedno mi nie wyszło.......... albo te obrazki popaprane są albo ja tępa jestem........ mąż wróci to niech mnie nauczy bo ja zaraz oszaleję :(

Milka jak ja daję rade za kierownicą z Fifim na tylnym siedzeniu to Ty też dasz :)
Natalia- witamy i zapraszamy do pisania :)

idę sobie strój na aerobić przygotować i spadam na zakupy :) do wieczora :)

hej mamusie.
Jestem mama Kacperka ktory urodzil sie 5 czerwca tego roku:) przyznam sie bez bicia ze was podczytuje od jakiegos czasu, jako mama czerwcowa dodalam sie tez do znajomych na nk. Kilka z was wyslalo mi zaproszenia wiec z checia przyjelam i jesli mnie przyjmiecie to z checia popisze na forum.
pozdrawiam was:)

Hej Natalia. Witamy i przyjmujemy Cię do Naszego grona.:-)

Avena- ja od początku mam cyrki z suwaczkiem. Nie chce mi się aktualizować, a jak dam więcej niż jeden ,to po niedługim czasie któryś z nich znika. I nikt nie potrafi mi pomóc. Te z Baby Boom w ogóle mi nie chcą wejść. Wrr....:sorry:

a my juz poi wizycie u kardiologa
dalej nic nie wiadomo co to za szmery, tzn na dzien dzisiejszy sa to te niegrozne ale w grudniu do kontroli
Jas byl tak grzeczny, caly czas kokietowal pielegniarke, gapil sie na nia i zalotnie usmiechal
w ogole wszystko go tam interesowalo

Emalia to sobie Jas cichaczem zabka wyhodowal:) gratulacje i dzieki za zaproszenie na nk

Ewa tobie tez dziekuje

No nie, wcięło mi posta:(

Witajcie:)

U mnie, tzn. w moim rodzinnym mieście, wczoraj i dziś piękne słoneczko świeci:?)

Ewela super ciuszki:)

Milka co prawda ja sama nie jeźdzę-niemam prawka ale napewno dasz radę. Gratuluję małego modela:) Do Radomia a gdzie tu samochody sprzedają?

Katarzynajanicka udanych zakupów, pochwal się co kupiłaś:)

Natalia zapraszamy:)

Emalia ja też nie widzę u Ciebie suwaczka.

Lecę bo Karola się obudziła.

Hejka,

Milka gratulacje dla małego modela!! no i powodzenia w jeździe autkiem, będzie dobrze. ja jeszcze sama z małym nie jechałam autem, też mam z przodu poduszkę powietrzną której nie można wyłączyć ale moja siostra, która ma 6 m-ną córkę smiga z nią autem prawie od samego początku i przewozi ją na przednim siedzeniu mimo że ma poduszkę, przesuwa siedzenie maksymalnie do tyłu.

lena dużo ludzi w Mielnie i jaką mieliście kwaterę, miałaś aneks kuchenny, jakie ceny kwater o tej porze?? pytam bo jak pogoda dopisze to my w ten weekend się wybieramy nad morze
My wynajmowaliśmy pokoje u filipa 50 zł za dobe /osoba;)Pogoda super a aneks kuchenny wspólny;)

Dziekuje wam:) to moze napisze cos o sobie:) mam 21 lat od roku jestem mezatka:) dokladnie rok bo wczoraj mielismy rocznice:-) Kacperek mial przyjsc na swiat 11 czerwca, no ale juz 4 dostalam skurczy, ale nic sie nie dzialo. 5 dostalam krwotoku no i decyzja o cesarskim cieciu. Kacper urodzil sie o godz 8 55 wazyl 3 kg i mial 51 cm. Teraz wazy juz prawie 6 kg i ma 66 cm:-)nadal karmie piersia chodz nie powiem poczatki byly ciezkie, zastoj nawal mleczny ale dalismy rade:) potem poczytam wasze posty zorientuje sie co u was slychac. Powidzice mi jak wstawic zdjecie???

witajcie,

ja zafundowałam sobie dzisiaj wizytę o fryzjera, od razu człowiek lepiej się czuje:-D:-D:tak::tak::-)
zyrraffka - teść to ma fantazję:no:
izia_tcz - gratuluje pierwszego ząbka :tak:
nadika - pochwal się zdjęciami:-):tak:
Ewa - fajnie, że chrzciny się udały:-D
lenaDTR - witaj spowrotem, ale chyba króciuteńko byliście, albo mi tak czas zleciał:-)
Milka - ja prawka nie mam, wiec nie wożę małej, ale też z przodu mamy poduszkę więc jeździ tylko z tyłu; wow Olaf modelem:-D, pochwal się zdjęciami po pokazie:tak:
Klementinka - dobrze, ze niegroźne, tylko te kontrole na pewno stresujące:-(, mały zalotnik ci rośnie:rofl2::laugh2:

reklama
Od 3 dni jest u mnie masakra mała wisi tylko na cycu i ciągle płacze...nie wiem co jej jest gorączki nie ma...nic ją raczej nie boli wasze tez tak mają??

Do góry