reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie:)

Dziękuje za trzymanie kciuków za Karolinkę na chrzcie- pomogły!:)
Od początku mszy była spokojniutka. Na początku rozglądała się dookoła, a potem zasnęła mi na ręku.
W restauracji też była grzeczniutka, tylko na karmienie musieliśmy ją brać do samochodu (na sali się rozpraszała i nie chciała jeść).
Dziękuję za życzenia z okazji naszej rocznicy ślubu:)

Gratuluję pierwszych ząbków!!!

Ewuś super że spotkanie dobrze się skończyło:). Ciekawe jak jutro tatuś sobie da radę, niech zobaczy jak to jest.

reklama
Witam wieczorową porą. Dziękuję wszystkim za gratki.
Ewuś-widzę ,że sprawy nabrały tempa i nowego toru. Mam nadziej,że w końcu M zrozumie co już stracił i chociaż po części będzie starał się Wam to wynagrodzic. Ciekawe jak sobie jutro poradzi. Trzymam kciuki za dalsze Wasze losy :)

KasiaJ- super,że się wybawiłaś, ale widze,że masz tak jak ja z facetem. Mój też umiaru nie zna, a pod wpływem jest nie do wytrzyania i przez niego często czułam niedosyt imprezy. Wrr...

Anecznik- ja miałam tak w piątek i sobote. Mój K lubi chodzi do lasu , ale robota przy grzybach to już moja broszka. Cwaniaczki z nich :)
Koriander- mój ma tak samo. Jak jest na wpół leżąco to rwie się do siadania. Wywali jęzorek ( chyba to mu pomaga) i gabi się i stęka. A jak mu nogi prztrzymam to nawet już mu wychodzi. A jeżeli chodzi o to czy to nie zawcześnie , wyczytałam ,że dziecko by samo sobie krzywdy nie robiło. Wiadomo,że nie wolno podpierac jeszce w poduszkach.

Askut- "ja pitole" miałaś przeżycia z tym dentystą. Ja sama się boje ,a co dopiero iśc z takim maleństwem, ale widzę ,że Niunia to dzielna babeczka.

Iza- jasne ,że pamiętamy :)

Mam pytanie do Was. Zaprosiłam na nk prawie wszystkie dziewczyny ale już dwie odrzuciły moje zap. Czy wam też się to przydażyło? :) Ktoś mnie tu nie lubi :(

Emalia Iza gratulujemy zabkow bedziecie mialy teraz co myc :))

Ewa wszytskiego naj z okazji rocznicy

Widze ze wszytskie chrzty przebiegly dobrze gratuluje dzielnych dzieciaczkow

Ewus widze ze jakis postep jest , zycze zebys osiagnela wszytsko czego chcesz

Witajcie Kochane my już w domku wakacje udane;)Droga powrotna masakryczna Gaja non stop płakła;(A najważniejsze jest to, że spotkałam na plaży Cobre ale ten świat mały!!!Dziewczyny z Wrocławia my mamy korki ale Poznań to porażka!!

Gratuluje pierwszych ząbków i siadania :-) Coś chyba w tym jest że dziewczynki rozwijają się pierwsze.

Jak czytam o osiągnięciach Waszych maluchów to czasami martwię się o mojego, on nawet nie próbuje się obracać ani tym podobnych rzeczy. Oczywiście nie jest to powód do zmartwień (przynajmniej jeszcze nie) bo każde dziecko rozwija się inaczej, może być nawet miesięczna różnica i nic na siłę. Jednak same wiecie jak się niema innych powodów do zmartwień to trzeba je sobie znaleźć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewa - :D Ktoś rzucił fajnym pomysłem z nk i fb, można się troszkę bliżej poznać
Emalia - jak to odrzuciły??Eeee niemożliwe. Może jeszcze się nie zalogowały i nie zaakceptowały??
Zyrafka - Twój teść jest bezbłędny:):):)
Izia - jasne że pamiętamy
Dziewczyny super że chrzty udane!!!

Avena- Właśnie,że odrzuciły. Dostałam wiadomośc,że użytkownik ....."odrzucił Twoje zaproszenie". Trudno, przeżyje :) Za to Ewa kochana mnie zaprosiła, bo ja ją jakim cudem pominęłam. Dziękuje Ewcia!!!

Lenka- Witam dziubeczku. Fajnie,że już jesteś. Opowaidaj coś więcej. Jak było?

reklama
Do góry