Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tylko na chwilę, wrzodów nie mamtylko zapalenie żołądka (??) czy coś takiego. Mam leki i diete. Wczoraj juz nie mialam sily wchodzic wieczorem na forum bo bylam padnięta już. Nocka średnia
normalnie julce się coś poprzewracało budziła się o 22:30 pozniej o 2, o 4 i 5 i o 6 koniec spania. I to nawet o jedzenie nie chodziło tylko trzeba bylo ją wziąć na ręce chwile pokołysać i potrzymać i zasypiała :/ Musze sie wziąć za nauke samodzielnego zasypiania bo nie wyrobie.
Dzisiaj jadę do teściowej na cały dzień bo kiepsko coś się czuje tzn nie wiem co mi jest ale słabo mi (kręci mi się w głowie i mi nie dobrze) Chyba pora sobie jakieś badania zrobić :/
Miłego dnia dziewczyny. Uciekam do mojej marudy. Coś mi się wydaje że u nas powoli okres ząbków się zaczął :/
Cieszę się że nocka udana....a powiedz mi Kochana ta Kamilla to jakis żel na dziąsła, pomaga to Kacperkowi...Moja też katusze przechodzi i chciałabym jej pomóc...a mama dzis paczke śle to by mi i to przysłała....czwarta :-)
u nas nocka wreszcie spokojna, wstawałam tylko 2 razy, ale to pewnie dlatego że Kacperek prawie całą nocke przespał na brzuszku.
My przy ząbkowaniu dajemy Kacperkowi jeszcze czopki Viburcol , i Kamilie oraz maść na dziąsełka i dajemy rade :-)
Ide wyszykować Szymka do przedszkola
Lenka chyba lubi, kaszkę, co????Bo taka szczęśliwa....My jutro będziemy podawać pierwszą kasze, jupiiiii!!!!to i ja Wam wkleje moją mała plujkę
prosze zobaczcie wszystkie czerwcowe ciocie jak ślicznie jem kaszke heehZobacz załącznik 297434
No ja Cię nie mogę, jaka fajna para....Jejku niech już Filipek AniCh wraca do UK to moze nasze dzieci uda się tak spiknąć bo chyba będzie najblizej!!!!...Fajny zięć Ci się szykuję...ale dla takiej laleczki tylko taki przystojniak!!!!