• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
avena, Kasiulka1980 - właśnie kadry mi odpowiedziały, ze mi przysługuje tylko macierzyński, okolicznościowy nie ... co im napisać teraz? jeśli znacie sie na tym, to na co mam się powołać? bo skpro mi się należy to dlaczego mam odpuścić?

powołaj się na 188 art Kodeksu pracy, sorki to jest o opiece

zaraz poszukam odnosnie oklicznosiowego

kpi - okolicznosciowy reguluje rozporządzenie ministra pracy i polityki socjalnej z dnia 15 maja 1996 r. w sprawie sposobu usprawiedliwiania nieobecności w pracy oraz udzielania pracownikom zwolnień od pracy (Dz.U. nr 60, poz. 281)

Ostatnia edycja:
gosiagro - dzieki...

to i tak na podium ... 78 rocznik ... czuję sie jednak znacznie młodziej :-) i mówią, ze tak też wyglądam :-),
jakbym odziedziczyła geny po babci ... to byłoby fantastycznie ...

reklama
kpi - w rozporządzeniu jest mowa o tym, że pracownikowi przysługuje 2 dni urlopu z tytułu urodzenia jego dziecka, nie wiem dlaczego niektórzy nie chcą dać kobiecie tych 2 dni, czyżby kobieta to nie pracownik:wściekła/y::wściekła/y:, zyrrafce znowu powiedzieli ze jeden dzień należy się na jedno półrocze a drugi na drugie, co też jest kompletną bzdurą:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry