Kasiek1983
Fanka BB :)
Jeszcze jedno... małemu nieprzyjemnie pachnie w buzi... tak dziwnie, nie mlekiem tylko tak prosto z żołądka... a jak jest u Was?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieźle Filipkowi idzie... a co się nacierpi bidulek...A ja bym dała wszystko by byc chrzestnąNikt u nas nie chce mieć dzieci
![]()
no nieźle, ja się modlę, żeby wystopował, bo nie mam siły..niech go inne czerwcowe dzieci dogonią najpierw![]()
niby mu wyszłą ta jedynka góna a teraz zobaczyłam, że dziąsło krwawi, będę po receptę na viburcol to zapytam, co zrobić, żeby to złągodzić jakoś, bo się biedak męczy a ja znim ;(
zmykam na spacer i mam nadzieję, że nas wiatr do egiptu nie wywieje ;P
za daleko mieszkają? czy z innych powodó?
a drugi 12 temu drugiemu kupiłam aparat fotograficzny i był bardzo zadowolonyTy to doświadczona mama jesteś...chociaż mpoja koleżanka stwierdziła że ja tez się zachowuje jakby Krzysiek to było co najmniej 3 dziecko a nie pierwsze, bo do lekarza to lece w ostateczności, nie dmucham na niego, karmie go jak dla niej dziwnie-właśnie danonki, pomidorowa itp. Ja dziś kupie monte bo jest pyszne i na pewno małemu zasmakuje.J
adorea-troche sie bałam dac monte bo to niby z orzechami ale wcina i nic jej nie jest danonki tez