reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja mam dwie chrześnice... Natalka ma 5 miesięcy i Partycja 8 lat... w tym roku komunia i nie wiem co kupić... na pewno roweru ani komputera nie kupię, chociaż to mojej siostry córka... pewnie jakąś pamiątkę i pieniądze, a na komunii niestety nie będę :(

no nieźle, ja się modlę, żeby wystopował, bo nie mam siły..niech go inne czerwcowe dzieci dogonią najpierw ;)
niby mu wyszłą ta jedynka góna a teraz zobaczyłam, że dziąsło krwawi, będę po receptę na viburcol to zapytam, co zrobić, żeby to złągodzić jakoś, bo się biedak męczy a ja znim ;(

zmykam na spacer i mam nadzieję, że nas wiatr do egiptu nie wywieje ;P

Powiem szczerze że u nas Viburcol nie działa...

A my mieliśmy pojechać z Julką na basen ale d...pa bo mała ma 37,9st :/ i cos pofurkuje.. mam nadzieję że to od zębów a nie od choroby...

Ja mam dwóch cheśniaków jeden będzie miał 19 lat w tym roku:szok:a drugi 12 temu drugiemu kupiłam aparat fotograficzny i był bardzo zadowolony

adorea-troche sie bałam dac monte bo to niby z orzechami ale wcina i nic jej nie jest danonki tez

J
adorea-troche sie bałam dac monte bo to niby z orzechami ale wcina i nic jej nie jest danonki tez
Ty to doświadczona mama jesteś...chociaż mpoja koleżanka stwierdziła że ja tez się zachowuje jakby Krzysiek to było co najmniej 3 dziecko a nie pierwsze, bo do lekarza to lece w ostateczności, nie dmucham na niego, karmie go jak dla niej dziwnie-właśnie danonki, pomidorowa itp. Ja dziś kupie monte bo jest pyszne i na pewno małemu zasmakuje.

reklama
A u nas dzis jedzeniowy sukces!! Ugotowalam makaron ryzowy (na oko 1,5 garsci), dolozylam do tego 2 lyzeczki koncentratu pomidorowego, 2 miarki NAN, i drobno posiekana szynke domowej roboty, szczypte soli. Lila zjadla wszystko!!!:-):szok: Tak na oko 220g, ale mam radoche :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry