Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to i mało do czytania
ale może jak dziś znajdę chwilkę to tez się tam wybiorę może coś się uda znów upolować, ale widzę że ty też poszalałaś na zakupach

Kurcze jak widzę słoneczka to wydaje mi się że jest cieplej;-)Wyglada na to, że ma cos z brzuszkiem a daj mu BIOGAIE albo espumisan badz herbatke bobofen!!!Witajcie!!!
Perfecta - fajnie że już jesteś odzdechnięta
Mój brzdąc z okazji ukończenia 8 miesięcy, nauczył się pić z niekapka!!! ale to już nie chodzi o niekapka, tylko o to że tam był soczek i z niekapka smakował, a z butli było bleeee... hehe! poza tym, to nie wiem o co mu chodzi, bo ostatnio nie mogę spać w nocy bo młody się budzi, stęka i wierci od 24:00 do samego rana... a śpi ze mnąbo nie dałam rady non stop wstawać do niego... on od urodzenia się wiercił i mówili nam że to kolka, a teraz też kolka??? myślałam że się kończy po 3 miesiącach... ahhh...
Dla wszystkich solenizantów, wczorajszych, przedwczorajszych i przed przed... dzisiejszych i jutrzejszych STO LAT!!!
Wyglada na to, że ma cos z brzuszkiem a daj mu BIOGAIE albo espumisan badz herbatke bobofen!!!