reklama

Czerwiec 2010

Ty i Lena dobijacie mnie tymi pysznościami... ja jestem lewus jeśli chodzi o gotowanie więc zawsze robie co najprostsze i w miarę sprawdzone ;) na dziś rozmrażam skrzydełka ale co z nimi zrobię nie mam pojęcia :(

Powiedz mi Kochana co ma w domku z półproduktów a napiszę Ci co możesz zrobić:)
Masz corn flakesy? odrobinkę majonezu, jogurt naturalny?
Masz cytrynkę, jabłko, troszke winka?
Masz natkę pietruszki?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiejszym solenizantom
Milence, Damisiowi, Alankowi i Juliankowi.....moc pięknych życzeń
Rośnijcie zdrowo, żyjcie szczęśliwie
i niech każdego dnia spełniają się Wam nawet te najmniejsze marzenia
1000 buziaczków od ciotki
i Poluśki!!!:laugh2::-D:laugh2:

Powiedz mi Kochana co ma w domku z półproduktów a napiszę Ci co możesz zrobić:)
Masz corn flakesy? odrobinkę majonezu, jogurt naturalny?
Masz cytrynkę, jabłko, troszke winka?
Masz natkę pietruszki?

mam tylko majonez, jabłko i winko... trudno, mam za to fix do skrzydełek na słodko więc skorzystam, dziękuję Ci kochana!!!

mam tylko majonez, jabłko i winko... trudno, mam za to fix do skrzydełek na słodko więc skorzystam, dziękuję Ci kochana!!!
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie fixuj:)
Kochana zapraw skrzydeka w soku z cytryny lub w oleju (niewiele) dodaj przyprawy co ci podejdzie pod reke koniecynie czosnek. podsmarz je po obu stronach , tak by miały chrupiaca skórkę. Jak będą juz brozawiutkie dodaj jabłko pokrojone w piórka podduś troszke (możesz dodac pomidora , paprykę co masz w lodówce. Podlej po 5 minutach winkiem z pół szklanki i duz tak przez 30-40 minut - zobaczysz pyychhaaa

Ostatnia edycja:
hejka!
Ale pyszności proponujecie ja mam zamiar dzisiaj kurczaczka z ryżem podać na słodko ,
cholipka młody mi klawiature rozwalił wlapkju nie wiecie czy można naprawić takie coś?bo wyrwał mi przyciski ipołamały sięte mocowania

Boshhhh Dziewczyny nie jedzcie tego proszkowanego jedzenia... To same E:(
Jak chcecie to mogę Wam codziennie wymyslać przepisy łatwe... Ja robię obiadki , które zajmuja mi nie więcej niż 30minutek:)
W porywach do 40 z nałożeniem na talarze:):P W weekendy jest lepiej bo mogę 2h spędzić w kuchni:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry