reklama

Czerwiec 2010

Witajcie;)
U nas znowu mroźno -10;(
więc pewnie będe siedziałą w domu ale może za to coś popiekę;)
u nas też mroźno a co dobrego pieczesz tym razem?
Trzecia!
Odzdechnięta:) (MILKA uwielbiam takie słówka:):):):)
Mój syn mnie wczoraj tak zmęczył:)
dobrze że już jesteś odzdechnięta:-D
oby skok szybko minął
z tego co pamietam to ok 8 miesiąca w rozwoju dziecka pojawia się etap inicjowania zabawy przez dziecko i niestety protestów gdy mama znika z pola widzenia, dziecko dostrzega że jest "osobną" jednostką nie połączoną z mamą
Witajcie!!!

Perfecta - fajnie że już jesteś odzdechnięta ;)

Mój brzdąc z okazji ukończenia 8 miesięcy, nauczył się pić z niekapka!!! ale to już nie chodzi o niekapka, tylko o to że tam był soczek i z niekapka smakował, a z butli było bleeee... hehe! poza tym, to nie wiem o co mu chodzi, bo ostatnio nie mogę spać w nocy bo młody się budzi, stęka i wierci od 24:00 do samego rana... a śpi ze mną :( bo nie dałam rady non stop wstawać do niego... on od urodzenia się wiercił i mówili nam że to kolka, a teraz też kolka??? myślałam że się kończy po 3 miesiącach... ahhh...

Dla wszystkich solenizantów, wczorajszych, przedwczorajszych i przed przed... dzisiejszych i jutrzejszych STO LAT!!!
jak dla mnie to także jakieś problemy brzuszkowe, a nie ma problemów z robieniem kupki
Witam.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KOCHANYCH MILUSIŃSKICH : DAMIANKA, JULIANKA I MILENKI.

Jasiu śpi wiec biore się za robote:-D

Miłego dnia kochane.

Tobie także miłego dnia

do mnie uśmiecha się góra prasowania ale czekam na wenę bo gdzieś mi znikła :)

reklama
u nas też mroźno a co dobrego pieczesz tym razem?

dobrze że już jesteś odzdechnięta:-D
oby skok szybko minął
z tego co pamietam to ok 8 miesiąca w rozwoju dziecka pojawia się etap inicjowania zabawy przez dziecko i niestety protestów gdy mama znika z pola widzenia, dziecko dostrzega że jest "osobną" jednostką nie połączoną z mamą

jak dla mnie to także jakieś problemy brzuszkowe, a nie ma problemów z robieniem kupki

Tobie także miłego dnia

do mnie uśmiecha się góra prasowania ale czekam na wenę bo gdzieś mi znikła :)
Mam drozdze więc albo rogaliki albo struclę makową;)

Eagle - kupki robi twardawe ale bez problemu i wysiłku, więc może gazy albo kolka... nie wiem sama... najbardziej mnie denerwuje to że lekarze nigdy na to mi nic nie mówili... ja im o tym problemie a oni albo zmieniali temat albo mówili, "a może to już taki charakterek ma"... i bądź mądry...

Mam drozdze więc albo rogaliki albo struclę makową;)
mmmmmmm takich rogalików to bym zjadła, najlepiej jeszcze ciepłych
też mam drożdże ale mój mnie o pizze męczy:sorry: zastanowię się jak będzie grzeczny to może coś z tego będzie
Eagle - kupki robi twardawe ale bez problemu i wysiłku, więc może gazy albo kolka... nie wiem sama... najbardziej mnie denerwuje to że lekarze nigdy na to mi nic nie mówili... ja im o tym problemie a oni albo zmieniali temat albo mówili, "a może to już taki charakterek ma"... i bądź mądry...
wiesz mój też niby nie miał problemów ale robił w ciągu dnia kilka takich malutkich króliczych bobków, zaczęłam mu dodawać do mleka Acidolac Baby i różnica jest taka że robi jedna czasem dwie takie plastelinkowate i widać ze mu łatwiej jeśli mogę to tak określić;-)

Co robicie dzisiaj na obiadek?
Ja robię pierś kurczaczka w sosie z groszku zielonego ze śmietanką z dodatkiem mięty i bazylii i odrobiną cytrynki:) podam z ryżem:)
Jak zrobię to powiem jak wyszedł bo tak sobie wymyśliłam ten przepis wczoraj zainspirowana programem Jeamiego Olivera na kuchnitv:)
On robił sam groszek z mietą a ja sobie pomyslałam że kurczaczek w takim sosie musi być przepyszny i dzisiaj już piersi się odmrażają:)
Kolenderko- Jak hodujesz ziółka? Kupujesz ziarenka czy sadzonki te sklepowe i przesadzasz do donicy większej? Ciekawa jestem czy jak przesadzę te które mi sie kończą to jeszcze coś wyrośnie? Nie śmiejcie się ze mnei czasem bo ogrodnik ze mnie żaden:P:P

Ostatnia edycja:
A brzuszek ma twardy? Pruka ? Bobki zbite nam się także zdarzają i lekarz powiedział że to od obiadków. Zresztą KasiaJ pisał też to samo jak miałam stresa związanego z Jasia kupką:)

Brzuszek nie jest twardy... ale ostatnio nie pryka, przynajmniej nie słyszałam... u nas jest kupka taka plastelinowata jak to Eagle określiła ;) też trzeba wziąć pod uwagę to że on tak ma od urodzenia, tylko raz lepiej śpi raz gorzej...

Dziewczyny, czy któraś z Was ma spacerówkę parasolkę z której jest zadowolona? i mówię o takich które nie kosztowały więcej niż 250zł... ???

Ja robię pierś kurczaczka w sosie z groszku zielonego ze śmietanką z dodatkiem mięty i bazylii i odrobiną cytrynki:) podam z ryżem:)
Jak zrobię to powiem jak wyszedł bo tak sobie wymyśliłam ten przepis wczoraj zainspirowana programem Jeamiego Olivera na kuchnitv:)
On robił sam groszek z mietą a ja sobie pomyslałam że kurczaczek w takim sosie musi być przepyszny i dzisiaj już piersi się odmrażają:)

A ja sałatkę chińską;)A na obiad piers z kurczaka z pieczonymi ziemniaczkami i surówka;)

Ty i Lena dobijacie mnie tymi pysznościami... ja jestem lewus jeśli chodzi o gotowanie więc zawsze robie co najprostsze i w miarę sprawdzone ;) na dziś rozmrażam skrzydełka ale co z nimi zrobię nie mam pojęcia :(

reklama
Brzuszek nie jest twardy... ale ostatnio nie pryka, przynajmniej nie słyszałam... u nas jest kupka taka plastelinowata jak to Eagle określiła ;) też trzeba wziąć pod uwagę to że on tak ma od urodzenia, tylko raz lepiej śpi raz gorzej...

Dziewczyny, czy któraś z Was ma spacerówkę parasolkę z której jest zadowolona? i mówię o takich które nie kosztowały więcej niż 250zł... ???

No to coś z gazami ma;(Więc to co Ci pisałam spokojnie pomoże!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry