reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kurcze, co może być powodem tego że ja nic nie mogę schudnąć??? jestem na diecie już trzeci tydzień, jem bardzo mało, ćwiczę troszkę... nie jem słodyczy... jak od razy schudłam 1,5 kg to tak teraz stoi a czasami nawet rośnie... co jest??? Z powodu tego że mam migreny nie mogę więcej ograniczyć jedzenia bo będę umierała, ale i tak jem bardzo mało, można powiedzieć że jem mniej niż moje 8 miesięczne dziecko... :( masakra... dlatego chcę już wiosnę bo do puki będzie tak zimno to się non stop siedzi w domu i dupa rośnie!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr

Dziś na 12 do lekarza z małym... zobaczymy co tym razem powie nasza kochana pediatra... ;)

reklama
Kasiek - Kciuki trzymam!
Lenka- Ja się nie odezwałam bo siedzę z tyłkiem w domku i nawet niania przez myśl mi nie przejdzie:)
Emalia- Widze że z robakami masz tak jak ja. Jak zobacze jednego to sie tak wkrecam że spac nie mogę... A nie daj Boże pszczoła , osa mi wleci do domku Pamiętam przez tydzień. NIENAWIDZĘ OS < PSZCZÓŁ I CIEM! I gebneralnie wszystkiego co lata i bzyka!

Kurcze, co może być powodem tego że ja nic nie mogę schudnąć??? jestem na diecie już trzeci tydzień, jem bardzo mało, ćwiczę troszkę... nie jem słodyczy... jak od razy schudłam 1,5 kg to tak teraz stoi a czasami nawet rośnie... co jest??? Z powodu tego że mam migreny nie mogę więcej ograniczyć jedzenia bo będę umierała, ale i tak jem bardzo mało, można powiedzieć że jem mniej niż moje 8 miesięczne dziecko... :( masakra... dlatego chcę już wiosnę bo do puki będzie tak zimno to się non stop siedzi w domu i dupa rośnie!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr

Dziś na 12 do lekarza z małym... zobaczymy co tym razem powie nasza kochana pediatra... ;)

kochana czasami tak jest, mi tez waga ostatnio stoi i wkurzam się, tylko ze ja sobie grzeszę słodyczami co nieco:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

NIENAWIDZĘ OS < PSZCZÓŁ I CIEM! I gebneralnie wszystkiego co lata i bzyka!

z tego wniosek, ze facetów też powinnaś nienawidzić:laugh2::laugh2::laugh2:
nic tylko by bzykali:))))

Dziń Dobry! :-D
My dziś spaliśmy do 9.00 i gdyby nie dobijający się do drzwi listonosz pewnie spalibyśmy jeszcze dłużej.... :-)
Perfecta - ja mam taką koleżankę co na widok osy czy pszczoły wrzeszczy jak opętana, strach z nią latem w miasto wychodzić, bo juz kiedyś biegła mi ulicą uciekając przed goniącą ją pszczoła (dodam że Edyta trzymała w ręku gofra) i wrzeszcząc w niebogłosy....Ludzie patrzyli na nas jak na wariatki.....No i wielkie gratki dla Jasia...Zuch chłopak!!!!
Kasiek - ja ciągle tyję, chyba przez to siedzenie w domu.....Na razie nie stosuję żadnej diety bo za 1,5 tygodnia wracam do pracy i liczę że wtedy moja waga spadnie....bo z tego co słyszałam będę miała co robić...
Ciekawa jestem o której teraz moje dziecko pójdzie teraz spać?

Agusia Mam nadzieję, że uda ci się w końcu wykręcić z tej umowy, ale teraz na razie nie masz się czym przejmować:tak:
Emalia Współczuję, brzydzę się wszelkiego robactwa :dry:
Perfecta No to gratuluję postępów Jasia:tak: Moja czasem zapomina, że trzeba się trzymać :-D Puszcza podporę i zaraz się przewraca:-D
aisa dużo zdrówka dla Basi
kasiek Daj znać, jak było u pediatry

Dziś pierwszy raz od kilku dni biorę małą na spacer, bo do dziadków muszę ją dostarczyć. Mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi, bo dalej jest chora:-(
Dziś przy jedzeniu obiadu tak wyła, że zdawało mi się, że aż jakiś sąsiad do nas pukał:dry: Ostatnio taką histerię przy jedzeniu i na sam widok fridy odstawia, że boję się o swój słuch :dry:

Ja już waże 4 kilo więcej niz odrazu po porodzie waga idzie w góre w sumie to prócz ciąż nigdy tyle nie wazyłam:szok:ale co zrobić jak jeśc mi sie chce przez to karmienie co dzień sobie obiecuje że juz od jutra ćwiczenia i dieta i kończy sie to na niczym a w lato by się chciało zmieścić w jakieś normalne ciuszki:baffled:w dodatku dwa wesela nas czekają to też bym chciała wyglądać szczupło i młodo:-D

wszystkim chorym dzieciaczka zycze duzo duzo zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sealet-u nas to samo co wpadnie w 'paszcze'pogryzione
Magda-Kacperek slodki a ta fryzurka ekstra Ksawus ma podobna
Lena - ja myje Penatenem,nie podawalam jeszcze rosolku w takiej kombinacji
Alusia-gratuluje zabkow!a z ta praca to nieciekawie wyszlo
Agi-fotki superasne a Polcia jaka zadowolona

dziewczyny ktore chodzicie z dzieciaczkami na rehabilitacje jak wrazenia?widzicie jakies postepy i jak czesto cwiczycie?

a mam jescze jedno zmartwienie corka sasiadki ma szkarlatyne i niestety mielismy z nia kontakt a dzis maly mial na obu policzkach taka dziwna wysypke ale nie goraczkowal a w sumie po poludniu ta wysypka zniknela ale bardzo sie boje zeby nas tez nie wzielo..
zycze Wam milego wieczorku :)
uwazaj na ta szkarlatyne bo w ciazy, zwlaszcza w pierwszym trymestrze jest niebezpieczna

Kasiek moze wlasnie dlatego nie chudniesz bo tak malo jesz, organizm szybko przestawia sie na wolniejsza przemiane, powinno jesc sie czesto ale male porcje i malokalorycznie

wreszcie dostalam sie na ogolny ale przez explorera bo mozilla cos szwankuje

Agi zdjecia swietne, my mielismy isc w czwartek ale Jas chory i dooopa

Dziewczyny czy wy tez sie tak boicie jak wasze maluchy staja przy meblach albo podskakuja?? Ja mam cay czas wizje roztrzaskanej glowy o parkiet albo o szczebelki, maz sie smieje ze jak sie nie przewroci to sie nie nauczy :eek::szok:

reklama
Dziewczyny czy wy tez sie tak boicie jak wasze maluchy staja przy meblach albo podskakuja?? Ja mam cay czas wizje roztrzaskanej glowy o parkiet albo o szczebelki, maz sie smieje ze jak sie nie przewroci to sie nie nauczy :eek::szok:
Ja nie mam bo uważam, że bez tego sie nie obędzie;)

Do góry