liliti - gratulacje dla Twojej córeczki 
Hefi - pamiętaj - nie jesteś sama
każda z nas, która nie pracuje ma chyba takie dni, a czasem tygodnie...wygadaj się tutaj, pomarudź 
ja też z jednej strony chcę do ludzi , a z drugiej strony leży dobro Agatki, więc siedzę z nią i dostosowuję się do jej rytmu dnia, jedzenia i drzemek. Nawet nie można niczego dłuższego zaplanować, bo trzeba pozwolić się zdrzemnąć albo zagrzać obiadek i nici z dłuższego wypadu gdziekolwiek. Latem było fajniej - jadła tylko cyca, więc zawsze można było nakarmić, było cieplutko i duuużo spała
Proponuję kawkę i czekoladę na poprawę humoru - zapraszam wszystkie zdołkowane do mnie i przesyłam pozytywne wibracje
Kasiek - pewnie Damiś ma skok rozwojowy - teraz trwają trochę dłużej niż wcześniej
Damianku - uśmiechnij się do mamy i powiedz pięknie "Mama"
u nas na takie marudzenie czasem pomaga zabawa na podłodze w układanie wieży z klocków (tzn ja stawiam a mała od razy burzy i tak w kółeczko" albo może bańki mydlane? To normalne, ze się uderza - przecież można kupić nawet takie specjalne miękkie kaski dla niemowlaków
musi się nauczyć, gdzie konczy się jego ciało i kiedy musi się zatrzymać - innej metody niż próbowanie nie ma 
Kasiulka - gratulujemy kolejnego ząbka - u nas nadal tylko 2
Kasiaj - z gazetą nie pomogę niestety
Zyrraffka - zanim włączysz tą nianie i sprawdzisz czy działa - teraz wyjmij baterie/zasilanie odłącz. Włóż do szczelnie zamkniętego pojemnika i przysyp całkiem suchym ryżem na 24h. Suchy ryż wyciągnie wilgoć z urządzenia. Trzymam kciuki żeby sie udalo !
gosiagro - gratuluje stojącej córeczki!!!
nadika - świetnie, że bal udany
nie wszystkie dzieciaczki raczkują - niektóre najpiew nauczą się chodzić i dopiero potem zejdą na czworaka i to też jest normalne
Emalia - masz mądrego synka - dał chorującej mamie odpocząć
Hefi - pamiętaj - nie jesteś sama
ja też z jednej strony chcę do ludzi , a z drugiej strony leży dobro Agatki, więc siedzę z nią i dostosowuję się do jej rytmu dnia, jedzenia i drzemek. Nawet nie można niczego dłuższego zaplanować, bo trzeba pozwolić się zdrzemnąć albo zagrzać obiadek i nici z dłuższego wypadu gdziekolwiek. Latem było fajniej - jadła tylko cyca, więc zawsze można było nakarmić, było cieplutko i duuużo spała
Proponuję kawkę i czekoladę na poprawę humoru - zapraszam wszystkie zdołkowane do mnie i przesyłam pozytywne wibracje
Kasiek - pewnie Damiś ma skok rozwojowy - teraz trwają trochę dłużej niż wcześniej
Kasiulka - gratulujemy kolejnego ząbka - u nas nadal tylko 2
Kasiaj - z gazetą nie pomogę niestety
Zyrraffka - zanim włączysz tą nianie i sprawdzisz czy działa - teraz wyjmij baterie/zasilanie odłącz. Włóż do szczelnie zamkniętego pojemnika i przysyp całkiem suchym ryżem na 24h. Suchy ryż wyciągnie wilgoć z urządzenia. Trzymam kciuki żeby sie udalo !
gosiagro - gratuluje stojącej córeczki!!!
nadika - świetnie, że bal udany
Emalia - masz mądrego synka - dał chorującej mamie odpocząć
, wiem co czujecie ja sie nie czuje jak foka co prawda, ale jak wieloryb, juz sie w nic nie mieszcze ciagle latam w tych samych ciuchach, Lila wisi na cycu jakby przeczuwala ze ja chce odstawiac, nawet do fryzjera nie mam kiedy isc bo ciagle cos innego do zrobienia, przez co rowniez wygladan jak zarosniety yeti.. nawet jak maz jest w domu to jakis totalny chaos zaczyna panowac..

co to w ogóle za humorek, przepędzam wszystkie smutki