reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
zapomniałam wam napisać, ze dzisiaj dałam Łukaszkowi łyżeczkę, zeby mógł sobie sam w misce z zupką pogrzebać, cały się wymazał ale nic nie pomogło nie spróbował nawet :(((( dzisiaj zjadł mały słoiczek owoców i poza cycem nic więcej:(((((( kaszki na kolację też już od wczoraj nie je

zapomniałam wam napisać, ze dzisiaj dałam Łukaszkowi łyżeczkę, zeby mógł sobie sam w misce z zupką pogrzebać, cały się wymazał ale nic nie pomogło nie spróbował nawet :(((( dzisiaj zjadł mały słoiczek owoców i poza cycem nic więcej:(((((( kaszki na kolację też już od wczoraj nie je

A może zęby idą, a patrzyłąś czy nie ma pleśniawek??

Witam wieczorowa pora :)

Koriander zdrówka dla Lilci :) trzymam mocno kciuki za Was :)

zyraffka Emilka tez długo niechaiął jesc z łyzeczki tylko był cyc :szok: jakies 1,5 miesiaca temu zaczeła jesc (problemem była lyzeczka - teraz uzywam innej :) i zaczeła bic z butli najpierw 10ml potem 30 i teraz wypija 210 :) poczekaąłm 2 tyg z tym jedzeniem i piciem i momentalnie odstawiłam ja od piersi bo bałam sie powrotu do cyckowania non stop... takze wiem co przechodzisz i zycze duzo cierpliwosci :) a probowałas innych łyzek?? zabawy podczas jedzenia?Emilka musi sie czyms bawic bo inaczej nie je chyba ze jest mega głodna to jej wsioryba :p pewnie juz przerobiłas wszytskie mozliwosci ;/

z tym zaklejanim sie warg u dziewczynek tez słyszałam mojej kumpeli córka to miła :szok: i tez uzywa pampków ;/

chorowitkom zycze zdrówka i jeszcze raz zdrówka a solenizantom naj naj :)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowa pora :)

Koriander zdrówka dla Lilci :) trzymam mocno kciuki za Was :)

z tym zaklejanim sie warg u dziewczynek tez słyszałam mojej kumpeli córka to miła :szok: i tez uzywa pampków ;/

chorowitkom zycze zdrówka i jeszcze raz zdrówka a solenizantom naj naj :)

Pisząc o pampersach macie na myśli te orginalne Pampersy??

AAAA pampersy Dada zmieniła nazwe na Dada premium i są megaaaaaa mieciutkie...akurat wziełam orginalnego pampersa bo takich uzywa Marcelek i Gai Dada premium i jak dla mnie to różnią sie tylko rysunki są super!!!
Emalia są już w naszej biedronie te co Ci kiedys pisałąm:)

tak jak myślałyśmy Koriander w łóżku z Lilcią, więc przekazuje wieści:
Gorączka przed snem znowu trochę spadła, lekarz nic nie dał! Rano mają do niego iść bo ma być wynik posiewu. Przysyła nam buziaki

tak jak myślałyśmy Koriander w łóżku z Lilcią, więc przekazuje wieści:
Gorączka przed snem znowu trochę spadła, lekarz nic nie dał! Rano mają do niego iść bo ma być wynik posiewu. Przysyła nam buziaki

O matko jak sie wymecza:(
KORANDIER WSPOŁCZUCIA!!!
DOBRANOC:)

reklama
natuska mój Łukasz wcześniej jadł ładnie obiadki. To napewno nie jest wina łyzeczki bo po pierwsze jadł kaszki do wczoraj i owoce, po drugie używałam różnych łyżeczkek. Próbowałam już wielu sposobów.

koriander życzę spokojnej i bezgorączkowej nocki

Do góry