Hej dziewwczyny znow mnie dlugo nie bylo..ehh tyle sie dzieje ze nie mam czasu dla siebie ;(
Zuzak ostatnio w nocy pobudke sobie robi w ok 3 I potrafi nie spac do 5 a ja o 7 wstaje do pracy wiec zmeczona jestem na max, od pon m na nockach-jego zmiane weekendowa zamkneli-w zeszly pon sie dowiedzial, gdyby nie moja siostra to nie wiem co by z zuzakiem bylo

przyleciala do nas w czwartek I zostaje do maja-potem musi wrocic do kraju, a zuza wtedy idzie do przedszkola. Dzis chcialam zobaczyc przedszkole ktore jest 2 min ode mnie, ale najpierw czekalam az ktos sie w biurze pojawi, a potem czulam sie jak jakis intruz-babka mi przedszkola nie pokazala bo nie ma czasu, jutro mi zadzoni popwiedziec czy wogle miejsce bedzie dla niej I potem sie moge z nia umiowic na obejrzenie, na pytanie o polityke I reguly pyta mi sie co mam na mysli?-Nie podobal mi sie jej stounek nic a nic, cena w dodatku taka sama jak za przedszkole w ktorym pracuje z uwzglednieniem znizki, a tak mi chwalili I mowili ze takie tanie, ta..
Dzis podczas zagladania zuzi w pyszczek odkrylam dolna dwojke-ciekawe kiedy gorne jedynki sie pojawia
Ogolnie jakos wszystko sie sypie ostatnio ...a to dopiero marzec
No to nassmecilam troche
Kasiu zdrowka dla filipka, oby to nic powaznego
Lena-jak gaja? Wszystko wporzadku
Przepraszam ze nie odpisze wszystkim -zapomnialam juz kto co
Sto lat dla solenizantow dzisiejszych I tych z ostatniego tygodnia