reklama

Czerwiec 2010

reklama
agast-my też byliśmy u księdza bo za dwa tygodnie chrzest i tez o dziwo do nas mowi jak dziś nie macie to innym razem bo ja sama koperte wyciągnełam bo nic nie mówił tylko oczywiście swoja śpiewke odwalił żebym się o rozwód kościelny starała ale w sumie wizyta u księdza fajnie przebiegła

Mojej najstarszej dziś napuchł policzek cały od zęba miała tam zaczętete kanałowe musiała az jej rozciąc bo jakiś ropień się zrobił i oczywiście żeby to wyleczyć 600 pójdzie bleee tak się czeka i cieszy jak wychodzą a pużniej trzeba do dentysty latać i kupe kasy wnie ładować:no:

ewelinka Ty ile dajesz księdzu, bo my mamy 10 chrzest i nie wiem ile dać

kasiu masz super zdolnego chłopaka w domku, gratuluję Filipkowi:)))

moje dziecko zjadło dzisiaj 10 łyżeczek zupki ogórkowej huuuraaaa:)

Ostatnia edycja:
zaraz was podczytam jak mala zasnie, mam pytanie

Dzwonila tesciowa ze ma polpasca, a byli u nas w niedziele z wizyta, czy orientujecie sie w temacie jakie to zagrozenie dla nas lub Lili??

reklama
Kasiulka- jak byliśmy w weekend u mamy to też Jasiowi się udało to zrobic i stałam chyba z 15 minut przy tym chodziku za nic nie udało mi się to powtórzyc. Jak przywiozę chodzik w piątek do domu to będę go męczyła :)
Ewelinka- współczuję córci. Ja nie nawidzę dentysty. Jak słyszę ,że za drzwiami komuś wierci to zawsze chce uciekac.
KAsiu- a co będą jeszcze sprawdzac? Mam nadzieję ,żę to nic poważnego :(
Zyraffka- wielkie BRAWO!!!!!!!!!!!!! Dla Łukaszka. Siuper :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry