Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Górczyn, Świerczewo, Debiec
Lena wiadomo od czego taka goraczka??
gosiu pytalas o odstawianie od piersi, juz sie dzisiaj zalilam na ten temat Perfekci :-( strasznie nam to nie idzie, Lila jakby czula ze chce juz konczyc cycanie i jeszcze dramatyczniej sie na cycka rzuca, butli w ogole nie chce widziec czasami uda mi sie jej z kubka i lyzeczka podac 40-50ml mm i tyle.. nie wiem na razie czytam na ten temat, moze cos wymysle
Agi no to niezle musisz byc zabiegana w pracy.. a co ze stuffem wszyscy Polacy powracali do kraju ??;-) Ciesze sie ze mimo to zawsze znajdziesz chwilke dla nas i napiszesz pare dobrych slow od siebie
Kajdusia fajny taki dzien w ogordzie, my sie przymierzamy do zrobienia malej piaskownicy zeby bylo gdzie mala posadzic jak sie nie bedzie chcialo latem na dwor isc :-) Zazdroszcze tego apetytu Malgosi u nas w sumie niejedzenie sie skonczylo ale zeby blysk radosci w oczach zobaczyc u Lili na widok talerza to trzeba na nim zatanczyc na rzesach z przytupem![]()
przed ciążą 54 kg wydawało mi sie za dużo... dziś zaczęłam dietę, chociaż do ludzi z silną wolą nie należę na razie mam dużą motywację i obym wytrwała, trzymajcie kciuki!
Dziewczyny co by sie nie działo cieszmy się, że jesteśmy zdrowe my i nasze dzieciaczki, to najważniejsza rzecz w życiu! Wszystko inne da sie osiągnąć i wypracować