Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bosze ale się cieszęrawie 7 tys
![]()
Aha i przypominam sie ze mam na sprzedaz 2 kartony Pampersów "4"!
Lena najlepszą koleżanką, Lena najlepszą koleżanką, hahahaha
Gratuluję Kochana!!!
Licytuje u Ciebie ponczo na allegro. Gaja z niego wyrosła? Czemu sprzedajesz?
A ile w ogóle jest tych czwórek w kartonie?
Lena najlepszą koleżanką, Lena najlepszą koleżanką, hahahaha
Gratuluję Kochana!!!
Licytuje u Ciebie ponczo na allegro. Gaja z niego wyrosła? Czemu sprzedajesz?
A ile w ogóle jest tych czwórek w kartonie?
łaaaaaaaaaaaaa tato dzwonił sprawdził moj kupon i mam piatke w totolotka![]()
dzień dobry
gosiagro- wczoraj z mężęm zaczęliśmy A6W, mam nadzieję, ze chociaż kilka dni wytrzymamy hehe,
ja też ze żłobkiem już schizuję, juz mi siękoszmary śnią(co będzie się w sierpniu działo
![]()
witam
Wczoraj był super dzień i byliśmy w zooMałego niestety interesowało tylko to co było blisko i sie ruszało (czyli osiołki, pelikan i jeszcze moze z 2 rzeczy). Wiec dzień był bardzo miły, chociaż ja z A. wróciliśmy padnięci...
Za to noc...tragedia - mały poszedł bardzo późno spać, potem budził się co 2/3 godz. i ryk straszny. Próbowaliśmy robić wszystko, ale tylko mleko go uspakajało...już nawet nie licze ile tego mleka w nocy wypiłPewnie przeżywał dzień...
Aż rano zadzwoniłam, żeby mama przyjechała, żebym sobie troche w dzień podespała, ale współczuje mężowi, który siedzi nieprzytomny w pracy (od dwóch dni jest cały połamany, bo w sobotę miał za dużo pracy fizycznej, a teraz jeszcze noc, gdzie prawie wogole nie mógł spać).
Aaa...pojawił się 8-smy ząbekDolna dwójka
lena - gratki![]()
Kochane - muszę się Wam pochwalić. półtora tygodnia temu troszke zmieniłam swój sposób jedzenie , właśnie przed chwilką weszłam na wagę i mam 4 kg mnie! Czy to możliwe żebym w tak krótkim czasie schudła? czy waga mnie się zepsuła?![]()
No i pogoda zła przyszła i do nas , robi się szaro buro i ponuro... Ale wzięłam się za porządki. Jas śpi a ja sprzątam i głowa mnie od pogody zaczęła łupaćAle schudłam four kilos więc spoko
![]()

Cos jakos 168 czy 169 sztuk.... nie wiem, nie chce m sie schodzic dwa pietra nizej zeby sprawdzic![]()
Spoko, jedną paczkę wezmę. A gdzie Ty w ogóle mieszkasz? Która dzielnica?