reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witam :)
Wczoraj był super dzień i byliśmy w zoo :) Małego niestety interesowało tylko to co było blisko i sie ruszało (czyli osiołki, pelikan i jeszcze moze z 2 rzeczy). Wiec dzień był bardzo miły, chociaż ja z A. wróciliśmy padnięci...
Za to noc...tragedia - mały poszedł bardzo późno spać, potem budził się co 2/3 godz. i ryk straszny. Próbowaliśmy robić wszystko, ale tylko mleko go uspakajało...już nawet nie licze ile tego mleka w nocy wypił :( Pewnie przeżywał dzień...
Aż rano zadzwoniłam, żeby mama przyjechała, żebym sobie troche w dzień podespała, ale współczuje mężowi, który siedzi nieprzytomny w pracy (od dwóch dni jest cały połamany, bo w sobotę miał za dużo pracy fizycznej, a teraz jeszcze noc, gdzie prawie wogole nie mógł spać).
Aaa...pojawił się 8-smy ząbek :) Dolna dwójka :)

lena - gratki :)
Oj kochana wspólczuje;)

reklama
Asnecja gratuluje zabka i wspolczuje, to pewnie przez te wrazenia maly nie mogl spac ..

gosiagro super ze tak udany dzien, nie martw sie na zapas, Maja do tego czasu duzo sie zmieni i pewnie szybko sie przyzwyczai, tutaj dopoki dziecko placze rodzice moga zostawac razem z nim, i wtedy jest to tzw okres przygotowawczy, pozniej rodzic siedzi w innym pomieszczeniu i moze obserwowac dziecko, a potem zazwyczaj maluch juz nie marudzi (czasami trwa to 3 dni czasami 3 tyg:szok:)

Lena wowww ty szczesciaro jedna!!!!!! Ale bedzie Gaja miala imprezke na roczek :-D A nam cos sie skapnie??:-p

Lena- a nie mówiłam ,że szczęście się do ciebie uśmiechnie ;)
Serdecznie gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!! Ty szczęściaro!!!!!!!!!!!!!!!
Do męża już dzwonie;)
Asencja- gratki żabka i współczuje nocki. Trzymaj się kochana.
Perfecia- dobry, dobry ;)

Asnecja gratuluje zabka i wspolczuje, to pewnie przez te wrazenia maly nie mogl spac ..

gosiagro super ze tak udany dzien, nie martw sie na zapas, Maja do tego czasu duzo sie zmieni i pewnie szybko sie przyzwyczai, tutaj dopoki dziecko placze rodzice moga zostawac razem z nim, i wtedy jest to tzw okres przygotowawczy, pozniej rodzic siedzi w innym pomieszczeniu i moze obserwowac dziecko, a potem zazwyczaj maluch juz nie marudzi (czasami trwa to 3 dni czasami 3 tyg:szok:)

Lena wowww ty szczesciaro jedna!!!!!! Ale bedzie Gaja miala imprezke na roczek :-D A nam cos sie skapnie??:-p
Zaprosze Was na roczek:)

Kochane - muszę się Wam pochwalić. półtora tygodnia temu troszke zmieniłam swój sposób jedzenie , właśnie przed chwilką weszłam na wagę i mam 4 kg mnie! Czy to możliwe żebym w tak krótkim czasie schudła? czy waga mnie się zepsuła?:p

Kochane - muszę się Wam pochwalić. półtora tygodnia temu troszke zmieniłam swój sposób jedzenie , właśnie przed chwilką weszłam na wagę i mam 4 kg mnie! Czy to możliwe żebym w tak krótkim czasie schudła? czy waga mnie się zepsuła?:p
pewnie ze mozliwe gratuluje! Ja tylko wyeliminowalam slodycze (poza lodami w weekend:zawstydzona/y::-)) i mam 1,2kg mniej przez 2 tyg, mysle ze jak sie za siebie wezme to do lata dojde do tych minus 8kg :-)

Udała się nam wszystkim wczoraj ta pogoda, co? :-) My też cały dzień w ogrodzie byliśmy, porządki, porządki, porządki. Tylko róża na mnie napadła i jestem cała pokłuta i obolała . ALe warto bylo

Lena- graaatki!!! Super!!! To co sobie kupisz- konika, czy motor? :-)
Olavip-trzymam kciuki, żeby było wszystko ok
Koriander- ładnie Lilkę zaznajamiacie z naturą :-D
Asnecja- gratuluję zębola :-)
Perfecta- możliwe możliwe, gratulacje- tak trzymaj!

Pamiętacie, jak niedawno się żaliłam, że Gosia jest niejadkiem- duuużo się w tej kwestii pozmieniało... Od prawie tygodnia je za dwóch :szok: Muszę jej normalnie wydzielać jedzenie, bo mogłaby jeść przez cały dzień non stop :szok: To tak na pocieszenie mam niejadków- życzę, żeby Wasze maluchy też tak nabrały apetyciku.

Zimno dziś , szaro buro, a dzień wolny od pracy, więc pora się zabrać za porządki w domu

Udała się nam wszystkim wczoraj ta pogoda, co? :-) My też cały dzień w ogrodzie byliśmy, porządki, porządki, porządki. Tylko róża na mnie napadła i jestem cała pokłuta i obolała . ALe warto bylo

Lena- graaatki!!! Super!!! To co sobie kupisz- konika, czy motor? :-)
Olavip-trzymam kciuki, żeby było wszystko ok
Koriander- ładnie Lilkę zaznajamiacie z naturą :-D
Asnecja- gratuluję zębola :-)
Perfecta- możliwe możliwe, gratulacje- tak trzymaj!

Pamiętacie, jak niedawno się żaliłam, że Gosia jest niejadkiem- duuużo się w tej kwestii pozmieniało... Od prawie tygodnia je za dwóch :szok: Muszę jej normalnie wydzielać jedzenie, bo mogłaby jeść przez cały dzień non stop :szok: To tak na pocieszenie mam niejadków- życzę, żeby Wasze maluchy też tak nabrały apetyciku.

Zimno dziś , szaro buro, a dzień wolny od pracy, więc pora się zabrać za porządki w domu

hehe nie wiem czy starczy na cokolwiek bo to i to w cenie:pasa

wróciłyśmy! wszytko dobrze na szczęście! za rok kazała przyjechać jeszcze raz... dziękuję dziewczynom które trzymały kciuki!
Korandier - dzięki za troskę. Mam nadzieję, że u Was też będzie dobrze, a powiedz czy smarujesz jej tam czymś? bo ja jeszcze przed zabiegiem smarowałam Linomagiem i dzięki temu dużo samo się rozeszło - no i masowałam jej to.
Lena - ale super! gratuluję!! i zazdroszczę:p
Asnecja - gratki dla zębolka!

Dla Jasia naajlepszego wszystkiego! samych słodyczy!

reklama
Kochane troszkę spróbuje nadrobic bo Jas śpi ale słyszę że powolutku się zaczyna budzić.
Przede wszystkim !!!! Kasiek - Kochana przytulam Ciebie bardzo mocno! Nie mam pojęcia co się dzieje , ale chciałabym abys wiedziała że nie ma sytuacji bez wyjścia! I że nic nie dzieje się w naszym życiu bez przyczyny i z każdą sytuacja mozna sobie poradzić :) A ludzie stający nam na drodze i zagradzający ją to zwykłe szuje i egoiści , którzy NIE ZASŁUGUJĄ NAWET NA SKRAWEK NASZEJ UWAGI! Pamiętaj o tym! Jeśteś wspaniałym człowiekiem , super Mamusią , masz pięknego synka i to jest w życiu najważniejsze!!!!!!! Kochana głowa do góry , na pewno wszytsko się poukłada , tak jak tego chcesz ! Gdyby nie te 120 km to w okolicy świąt bym Cię "nawiedziła" .... Kochana ściskam Cię najmocniej jak potrafię ( a ja juz pisałam że potrafię:p pulpetową mocą przytulić) Jak masz chęcia to na sypku moge się pojawić lub pisz na pw. Może uda sie choć dobrym słowem pomóc:p:) BUZIAK!!!! na dobry dzień !!!!
Asencja - Gratuleszkonsy ząbkowe!
Kajdusia- Oj nie dobra róża! Kochana gratuluje Gosi powrotu apatyciku!
Gosiu- Fajnie że weekendzik udany:) I Ty się tak nie stresuj na zapas Kochana:) Po kilku dniach na pewno się obydwie przyzwyczaicie:) Ale to jeszcze kawał czasu jendak:):)
No i księciunio wstał....

Do góry