reklama

Czerwiec 2010

Moja rybka:)))

bas na bb.jpg

idę jakąś obiadokolację sobie zrobić i zaraz wracam :)) Łukaszello śpi:-)

reklama
nawet nie patrzyłam ile stopni ale gorąco było. nie znalazłam takiego baseniku zeby pasował, są albo małe albo za duże a pezy barierce są druciki i by przebiły basen

koniczynka - pochwal się zdjęciami urodzinowymi:tak: u mnie wszystkie ważniejsze dokonania Majusi odnotowane:-):-)
Asnecja - super z tą działką:-)
zyrraffka, koriander - wspólczuje wam tych niejadków, jak mówię do Majusi, że idziemy jeść to rzuca wszystkie zabwki w kąt i leci do krzesełka:-) a dajecie dużo przekąsek pomiędzy posiłkami, bo moja bardzo mało, czasami dostanie jakiegoś chrupka, więc na dania główne pędzi sprintem:-D

Liza - śliczne masz dzieciaczki:tak: a jak się wam układa, mąż dostał umowę?
milusia - to bardzo piękny bilans, chłopcy jak dąb ci rosną:laugh2:
Perfecta - ogarnęła się już?:rofl2:
zyrraffka - piękna rybka:-) a jaki masz duży balkon, ja już swojego się nie mogę doczekać:tak:

Maja śpi, mąż pojechał do klienta a ja racze się koktajlem truskawkowo-bananowym z mleczkiem kokosowym:-):-):-)

gosiaaaaaa- ja też chcę taki koktajl ale mam tylko banany:( co do przekąsek to rzadko dostaje, najcześciej tylko ciasteczka małe 2-3 be be na spacerze. Dzisiaj był głodny ale zupy zjadł 3 łyżeczki musiała mu nie smakować i dałam mu twarożek z owocami bobovity, ten uparciuszek nawet jak jest baardzo głodny a nie dostanie tego co lubi to nie zje i się zaczyna marudzenie i potem krzyk.

Już prawie 2 miesiące nie karmię piersią i jeszcze nie mam miesiączki

dobrze ze rodzice na parterze mieszkają to Łukasz nikogo nie zalał. Połowa wody z basenu konewką wylana na podłogę:))

Ostatnia edycja:
gosiagro ja sie staram nie dawac, wtedy troszke wiecej zjada. Ona generalnie bez entuzjazmu podchodzi do jedzenia, cokolwiek by to nie bylo, jak czasami widze w restsuracji czy u znajomych jak dziecko sie potrafi trzasc z radosci ze bedzie jadlo to az mi oczy wychodza :)) Lili slowicze jezyczki by nawet nie ruszyly :-D

Co mam z nia zrobic spi juz od 16.30 w wozku myslalam ze padla na krotka drzemke ale dalej spi..

zyraffka a to dlugo juz, moze w ciazy jestes?? Dopiero dojrzalam Lukaszka, sliczne zdjecie, do kalendarza na lato :)) My dzis poszlismy na brodziki dla dzieci ale bylo pisku i smiechu, az czlowiek zapomina ze jest stary przy takiej zabawie :-D

chetnie sie tez napije mmm taki zimny koktajl z owocami pycha i samo zdrowie :-D zwlaszcza z odrobina Malibu :rofl2:

reklama
zyrraffka - podejrzane z tym brakiem:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: a Łukaszek to ma charakterek:-D:-D po prostu wyrobił sobie już smak:-p:-p

koriander
- luuu, lepiej walnij już sobie te Malibu, będziesz miała lepszy humor na zabawę z Lilcią w nocy:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry