Dobry wieczór:-)
Milka - świetnych masz synów, dwa przystojniaki. Zdjęcie z brzuszkiem Erciowym rewelka, hehehe. Moja Iga też tak po zmywarce skacze:-)
Avena a co u was slychac?
A dziękuję że pytasz:-) U nas wszystko w porządeczku, Iga niesamowicie rozrabia, już się śmieję że w pracy to ja odpoczywam bo ją upilnować w domu to masakra

Przedrepta cały dzień, nie usiedzi minuty w miejscu, cały czas musi coś robić i być w ruchu, a najlepiej otwierać szuflady i wywalać zawartość, wspinać się gdzie tylko się da. I złośnica mała rośnie, jak tylko nie dostanie tego co chce to w ryk, niezły charakterek, staram się tłumaczyć że nie wolno choć narazie pewnie za mała by zrozumieć, ale nie chcę jej uczyć że ma wszystko na każde zawołanie. Poza tym w pracy bez zmian, znaczy ciśnienie na wykonanie planów

:-) Dopiero na jesień szykują się zmiany i to duuuże, łącznie ze zmianą nazwy, podejścia do klienta i nastawienia na rynek...oby to były zmiany na lepsze bo średnio uśmiecha mi się szukanie innej roboty;-)
Agi - ale fajny rodzinny spacerek i Polcia jaką brykę ma!!
eagle - ale masz pociechy, a jak Asia przytula się do Tomka!!!!super widok. Igula na zakupach może brać wszystko co jej wpadnie w ręce, ale jest nieświadoma że mama dokonuje segregacji zakupów za jej plecami;-)
Koriander - niezła temperatura u Was, rozbroiła mnie Lila-dzikus i to z greenpeace
emalia - dobrze że Ola ma teraz towarzystwo. I najważniejsze że wszystko w porządku z babcią
ola_fasola - Iga zjada w nocy w sumie 250-270ml na dwa razy. My dalej na pepti, powoli mam zmieniać na comfort, ale różnica w cenie powalająca, comfort prawie 3x drożej!!!!
konniczynka - elo!! jestem w szoku że Emilka śmiga w ubrankach 3-6

Iga nosi przeważnie na ......... 18 m-cy
Asnecja - superrrrrrrr, masz juz jakieś plany co do domku??
Liza - buziii Mikołaja wymiata
Milusia - świetnie chłopaki rosną, u mnie prawie cały dzień było chłodno, pod wieczór dopiero się ociepliło
izia - to faktycznie Twój maluch mało je. Iga wiecznie się upomina o jedzenie