reklama

Czerwiec 2010

Czecia :-p

U nas nocka oki.
Nie moge sie zmotywowac by juz nie dawac cyca w nocy Mikusiowi :no: ehhh ale no musze go oduczyc bo to juz nie jest dla mnie wogole przyjemne :P

Perfecta nie no sen powalający ;-)

Nadrobiłam:
Milusia_ no to nieźle chlopaki przybraly:-) pokaz jakies ich zdjecia, dawno ich nie widzialam a pamietam ze takie male szkrabiki byly na zdjeciu;-)
Liza - śliczne masz dzieciaczki:tak: a jak się wam układa, mąż dostał umowę?
Układa nam sie tak jak od jakiegos czasu... żyjemy z tego co dostaniemy, tesciowie chcieli by pomoc ale tez nie mają ciekawie, starają sie w kazdym badz razie bo na rodziców nie moge liczyc... Mąż ma umowe o prace od czerwca, ale jego firma posrednicza co go zatrudnia do tej pory nie przeslali umowy ze zmienila sie umowa do komornika! juz nie mamy sily, wczoraj gadalam z komornikiem i powiedzial zebysmy faksem przesłali ją to zaczną dzialac, ale firma ma obowiązek poinformowac jego! jutro chyba faksem przesle, niewiem czy dam rade z Mikim, bo jade go szczepic... No i dowiedzialam sie ze jesli umowa ulegla zmienie firma nie powinna przeslyac mu calej wyplaty w lipcu... normalnie niewiemy, dzis M na dzwonic do głównej siedziny tej firmy w Wawie, bo wczoraj, go zbyla babka ze ona jest na zastepstwie i ona nic nie wie...:no:
Jeśli chodzi o drugą ciążę to nam decyzja zajęła 4 lata!! Hanka tak dała w kość, ze przez długi czas byłam na nie [...], takze sprawdziła się teoria ze drugie dzieci są grzeczniejsze :)))
U mnie było odwrotnie, pierwsze grzeczne, jadlo i tylko spalo przez 3mies, a Daniel.... porazka:-D dziecko diabełek ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziendobryy:-)

gosiagro
niestety tylko do 9 :-D
Perfecta no ladnie, ciekawe co taki sen oznacza :-p
Liza dobrze ze sobie radzicie mam nadzieje ze z ta umowa wszystko dojdzie w koncu do ladu, co za opieszalstwo! Zdjecia dzieciaczkow super, wczoraj mi umknely :zawstydzona/y:

WITAM I JA.

U MNIE TATA OD RANA WLACZY Z KOMPEM OLI. WCZORAJ NIE ZDĄŻYŁ :) OLA JEST WNIEBOWZIĄTA. NO I MA ZAJĘCIE. rOZMAWIAŁAM WCZORAJ Z EKS TEŚCIAMI I JUŻ PRAWIE WSZYSTKO MAJĄ DO RENTY OLI. fAJNIE Z ICH STRONY ,ŻE SIE PRZEJMUJĄ.

oDEZWE SIĘ PÓŹNIEJ. mIŁEGO DZIONKA

Dzień dobry :)
Krystianek własnie drzemie, ale niedługo lecimy do lekarza na szczepionke. Nie wiem tylko, czy mozna szczepic z lekkim katarkiem, ale ma go, bo ida mu ząbki, wiec nie wiem co powiedzą.
Czy wasze dzieci były już szczepione na odre, swinke i różeczke? Jakies reakcje nieporządane?

Asnecja - superrrrrrrr, masz juz jakieś plany co do domku??

Ogladalismy gotowe projekty i kilka nam sie spodobało :) Nic jeszcze konkretnego - wiemy tylko jaki musi byc min. wymiar dzialki i mniej wiecej co gdzie chcemy. Zaczniemy tym sie martwic, jak już wybierzemy działkę. Myśle, że to troche potrwa, bo tylko weekendy (i to nie wszystkie) wchodzą w gre jeżeli chodzi o oglądanie.

Asnecja rekreacyjnej czy budowlanej , mnie sie marzy domek oj marzy, a jak sie czujesz ?
Budowlanej :) Mnie tez sie marzy :) Mieszkamy w tym mieszkanku od 3 lat, ale ja jakoś sie nie nadaje do blokowiska (takiego starego, bo co innego nowe osiedla).
Czuje się jak hipopotam w ciąży :) Każdy sie dziwi, ze juz mam taki wielki brzuch i na prawde nie wiem co to bedzie za 2 i pol miesiąca....chyba po prostu pęknę :)

Wszystkim życze miłego dnia :)

hej ja też mówie dzień dobry

zaliczyliśmy zakupy i plac zabaw ale tylko na godzinke bo pogoda nie pozwala na więcej, pewnie niedługo zacznie padać:-(
młody na szczeście jeszcze dosypia to ja lece po jakąś kawke i postaram się zaraz wrócić chyba że w między czasie wstanie:-)

Dizeń Dobry :)
Natan zjadł na śniadanie prawie całe jajo wow :)) sukces ale musiałam kombinować, posadziłam go na blacie w kuchni gdzie najpierw obierałam jajo a tak mu się tam podobało że miał zajęcie bo wszystko go interesowało więc postanowiłam tam go nakarmić i się udało :)
ciekawe co będzie z obiadem bo znów spróbuje z tą buraczkową ale dzisiaj dla odmiany z makaronem :)

Asnecja ja szczepiłam ale Natan dobrze znosi szczepionki (pomijając sam moment szczepienia) więc Ci nie pomogę ale z tego co wiem to niektóre dzieci reagują np wysoką gorączką nawet po trzech dniach
Lena zdrówka dla Gai!!od czego ta gorączka??
Perfecta niezły sen, już Ci kiedyś pisałam że piękny ten Twój rudy!!!
emalia super że eks teście pomagają!!! fajnie że Oleńka ma teraz zajęcie
zyraffka nie pomogę z masą krówkową bo ja mało piekę
avena to ja z Natanem mam to samo co Ty z Igą, jak coś chce to musi dostać i koniec bo zaraz jest nie tyle ryk co straszne rzucanie się, wykręcanie aż czasem muszę go na łóżko połozyc bo nie daje rady go utrzymać i czekam aż się uspokoi. Poza tym fajnie że wszytsko u Was ok :)
milka czujemy się już lepiej ale Natanka cały czas katar męczy :( mój Natan to pewnie może iśc z Erykiem w parze bo tez obstawiam przy tym że bedzie się na podłogę w sklepie rzucać, juz teraz się w domu rzuca że hej :)
gosia a co u Ciebie? bo Ty to zawsze wszystkim odpisujesz a nie piszesz co u Ciebie :))
Liza wspólczuje, strasznie wkurzająca sytuacja jak od nikogo nie mozna się niczego dowiedzieć
olavip faktycznie Jagódka rośnie jak na drożdżach :) no i dobrze bo uwierz mi że z niejadkiem jest strasznie ciężko, za kazdym razem w ośrodku słyszę "ale on mały, ma niedowagę" a co ja na to mogę?? już robię wszystko by więcej jadł...
zdolna córunia :)

Ostatnia edycja:
Dziękuje nadika u nas wszystko ok:-) kłopotów z jedzeniem nie mamy, Maja przestawiła się nawet ze spaniem bo kiedyś budziła się na mleko o 5 i juz nie szła spać, a teraz budzi się około 4 i dosypia jeszcze do 6:30 a nawet 7 :-D:-D:-D stawia już pierwsze kroczki, na razie tylko 4 się udało, ale kto wie może lada moment ruszy:tak:

Liza - mam nadzieję, że jak najszybciej uda się załatwić te dokumenty

emalia - to bardzo ładnie ze strony twoich byłych teściów, no ale w końcu to ich wnuczka

asnecja - u Majusi po szczepieniu jak na razie wszystko ok

Witam czerwcóweczki!!!

Coś się tu ostatnio popsuło... nawet nie mam ochoty pisać zbyt wiele i boję się żeby kogoś nie urazić swoim komentarzem, więc wolę siedzieć cicho.

U nas ok. Chociaż nocka do bani... młody urządził sobie koncert płaczu z niewiadoma jakiego powodu. Dziś gile po kolana... więc już wiadomo co i jak :( maruda na całego, nie wiem czemu, czy to ząbki czy może się od zakatarzonego kolegi zaraził... po za tym, nic nowego i wszystko w porządku...

Koriander - kilka dni zapomniałam o brzuszkach... :( a Ty skończyłaś bo już kaloryfer jest czy darujesz sobie???

Pozdrawiam

reklama
Co tu za dziwna atmosfera była w wekend nie zaglądałam i wczoraj zajżałam poczytałam i nawet mi sie napisać nic nie chciało nie powiem że jest mi przykro że tylko grupka osób dostała priv a nie wszystkie ja nic do ewus nie miałam nigdy i interesowało mnie co u niej a też nie zostałam wytypowana do grupy vipów przykro no ale nic to tylko moje odczucia nieważne czy to kogoś obchodzi

olafasola-moja odkąd przestała ssać cyca nie jje wogóle w nocy wieczorkiem kaszka ok 120ml i rano koło 8 znów kaszka tez nie za dużo
milusia-witaj ponownie fajnie że sie zdecydowałaś na powrót:-)
agast-u mnie teoria że drugie dziecko jest grzeczniejsze się nie sprawdziła pierwsza jak była mała była aniołkiem więc jak urodziła się druga i dawała nieżle czadu byłam w szoku że tak się zachowują małe dzieciaki za to trzecia jest raczej grzeczna pewnie czwarta byłaby diabełkim dlatego juz się nie zdecyduje:-D
izia-u nas menu podobne jak u ciebie czyli ok 5 posiłków i to nie za wiele a waga 12kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry