Liza
Fanka BB :)
Czecia 
U nas nocka oki.
Nie moge sie zmotywowac by juz nie dawac cyca w nocy Mikusiowi
ehhh ale no musze go oduczyc bo to juz nie jest dla mnie wogole przyjemne 
Perfecta nie no sen powalający ;-)
Nadrobiłam:
Milusia_ no to nieźle chlopaki przybraly:-) pokaz jakies ich zdjecia, dawno ich nie widzialam a pamietam ze takie male szkrabiki byly na zdjeciu;-)

dziecko diabełek ;-)

U nas nocka oki.
Nie moge sie zmotywowac by juz nie dawac cyca w nocy Mikusiowi
ehhh ale no musze go oduczyc bo to juz nie jest dla mnie wogole przyjemne Perfecta nie no sen powalający ;-)
Nadrobiłam:
Milusia_ no to nieźle chlopaki przybraly:-) pokaz jakies ich zdjecia, dawno ich nie widzialam a pamietam ze takie male szkrabiki byly na zdjeciu;-)
Układa nam sie tak jak od jakiegos czasu... żyjemy z tego co dostaniemy, tesciowie chcieli by pomoc ale tez nie mają ciekawie, starają sie w kazdym badz razie bo na rodziców nie moge liczyc... Mąż ma umowe o prace od czerwca, ale jego firma posrednicza co go zatrudnia do tej pory nie przeslali umowy ze zmienila sie umowa do komornika! juz nie mamy sily, wczoraj gadalam z komornikiem i powiedzial zebysmy faksem przesłali ją to zaczną dzialac, ale firma ma obowiązek poinformowac jego! jutro chyba faksem przesle, niewiem czy dam rade z Mikim, bo jade go szczepic... No i dowiedzialam sie ze jesli umowa ulegla zmienie firma nie powinna przeslyac mu calej wyplaty w lipcu... normalnie niewiemy, dzis M na dzwonic do głównej siedziny tej firmy w Wawie, bo wczoraj, go zbyla babka ze ona jest na zastepstwie i ona nic nie wie...Liza - śliczne masz dzieciaczkia jak się wam układa, mąż dostał umowę?

U mnie było odwrotnie, pierwsze grzeczne, jadlo i tylko spalo przez 3mies, a Daniel.... porazkaJeśli chodzi o drugą ciążę to nam decyzja zajęła 4 lata!! Hanka tak dała w kość, ze przez długi czas byłam na nie [...], takze sprawdziła się teoria ze drugie dzieci są grzeczniejsze))
dziecko diabełek ;-)
Ostatnia edycja:
a jak się wam układa, mąż dostał umowę?